Dubai Expo 2020

October 20 - April 10 | Dubai, U.A.E. Conferences & Exhibitions

Nederland neemt deel aan de Dubai Expo 2020. Deze wereldtentoonstelling wordt gehouden van 20 oktober 2020 tot 10 april 2021. Het is de eerste in de Golfregio. Meer dan 200 landen en organisaties presenteren zich daar. Er worden 20 tot 25 miljoen zakelijke en particuliere bezoekers verwacht. Shell en van Oord hebben zich als eerste sponsors verbonden aan het Nederlands paviljoen.

Waarom doet Nederland mee aan de Dubai Expo 2020?
De Golfregio is een belangrijk gebied voor Nederland. Bedrijven uit ons land exporteren voor meer dan €11 miljard naar landen in dat deel van de wereld. In de Golfregio zitten grote investeerders, die ook in Nederland hun geld beleggen en daardoor onze economie helpen. Veel landen in de Golf werken ook op andere terreinen samen met Nederland.De Golfregio is om nog een reden zeer interessant. De landen in dat gebied zijn grootverbruikers van water en energie.

Op 5 en 6 november zullen we vanuit de Nederlandse Offshore Energie Industrie een programma opzetten op het Nederlandse paviljoen, waarin we diverse landen uitnodigen bij verschillende thema-sessies.

Meer informatie volgt.