Elis Nederland

Elis Nederland

Met meer dan een eeuw expertise is Elis een internationale multi-service dienstverlener die textiele en facilitaire oplossingen aanbiedt.
Elis ontzorgt haar klanten dag in, dag uit. Door het verhuren, reinigen, repareren en leveren van bedrijfskleding, toilethygiëne, matten, cleanroomproducten, industriële poetsdoeken en ongediertebestrijding, zorgt Elis dat haar klanten veilig en hygiënisch kunnen werken.
Elis is uw partner in veilig en hygiënisch werken zodat u zich kunt richten op uw core business. Zodat u uw klanten nog beter kunnen verwelkomen, de veiligheid en het welzijn van uw werknemers kan waarborgen en zeker kunt zijn van de kwaliteit van uw producten en diensten.

Voor de Oil & Gas Industry en Offshore Renewable Industry biedt Elis hoogwaardige bedrijfskleding, schoenen, PBM’s, industriële poetsdoeken, absorptiematten en vloer- en bedrijfshygiëne voor een veilige en hygiënische werkomgeving.
Deze dienstverlening voldoet altijd aan de geldende eisen en normeringen, overzichtelijk 24/7 te raadplegen in een dashboard.

Elis is een partner waarvan de hele keten eigen is.
Van ontwerp tot fabricage, van uitlevering tot was- en reinigingsproces, van productontwikkeling tot dienstverlening.
Dit gebeurt volgens een continu proces waarbij mensenwerk centraal staat.
Alle kleding en overig textiel wordt na het wassen handmatig geïnspecteerd en gevouwen.

Elis heeft maatschappelijk verantwoord en circulair ondernemen hoog in het vaandel staan. Het circulaire businessmodel is gebaseerd op de functionele economie, en legt de nadruk op diensten boven producten, verhuur boven aankopen, en gebruik boven bezit.

Elis – uw partner voor veilig en hygiënisch werken