Netherlands Suppliers Catalogue 2023 – boek nu uw advertentie vóór 2 december!

24-11-2022 IRO news, Netherlands Suppliers Catalogue

Netherlands Suppliers Catalogue 2023 – boek nu uw advertentie vóór 2 december!

De voorbereidingen voor de 2023 editie van de Netherlands Suppliers Catalogue zijn weer in volle gang! Deze editie zal in januari 2023 verschijnen.

Ondanks enorm ingrijpende gebeurtenissen in de wereld, is er reden tot optimisme voor de toekomst. De offshore energiesector doet ertoe. Veel IRO leden hebben de afgelopen jaren een spectaculaire transitie doorgemaakt en bouwen mee aan een innovatieve en toekomstbestendige sector.

IRO biedt bedrijven die werkzaam zijn in deze markt de kans om gezamenlijk hun zichtbaarheid te vergroten in de Netherlands Suppliers Catalogue. Deze uitgave wordt gebruikt om de Nederlandse toeleveranciers te promoten tijdens beurzen, bijeenkomsten en handelsmissies. En wordt verzonden aan internationale bedrijven en organisaties die gerelateerd zijn aan de offshore energiesector.

Let op: voor de gratis plaatsing in de IRO ledenlijst, vragen wij u uw contactgegevens en de gewenste bloedgroep(en) aan te leveren via het opdrachtformulier. Alleen op deze wijze kunnen wij garanderen dat uw contactgegevens op de juiste wijze worden weergegeven in de catalogus. Ontvangen wij geen nieuwe gegevens voor uw plaatsing in de IRO ledenlijst, dan gaan wij uit van de gegevens in onze database uit 2022.

Aanmelden

U kunt zich hier vóór 2 december 2022 aanmelden.

Of kijk hier voor meer informatie over de catalogus.