Nieuw lid in de schijnwerpers: Saltwater Engineering

27-01-2020 Member news

Nieuw lid in de schijnwerpers: Saltwater Engineering

IRO heeft recentelijk Saltwater Engineering als nieuw lid mogen verwelkomen. In een persoonlijk interview met Sander Broekmeulen, één van de partners, maken wij kennis met Saltwater Engineering.

Waar blinken jullie in uit?

“Wij zijn een maritiem engineeringsbureau met specialisme in de naval architecture, mechanical engineering en tijdelijke constructies (zeevasten, e.d.). Onze kracht zit in het feit dat wij een zeer efficiënte organisatie hebben met de know how van de maritieme sector. Dat resulteert in korte aanvangstijden. Dus de klant komt met een probleem en wij kunnen meestal binnen een dag starten en een programma eromheen maken. Wat bij onze concullega’s, de grotere engineeringsbureaus, vaak niet het geval is. “

Wat trok jullie over de streep om lid te worden?

“Toch wel het netwerk, IRO is een grote naam en er zitten interessante partijen bij. Een kans die we niet laten liggen om zo ons eigen netwerk ook uit te breiden. Via onze commissaris Robert Diepenbroek zijn we bij IRO terechtgekomen.”

Wat hebben jullie de andere leden te bieden?

“Engineering met korte doorlooptijden en het snelle schakelen. Als mensen ons bellen met een probleem, pakken we dit meteen op. Wij hebben een platte en efficiënt ingerichte organisatie met korte lijnen waarbij we geen anderhalve week nodig hebben om een offerte te maken. We hebben altijd wel mensen beschikbaar en als de nood hoog is dan kunnen we gelijk inspringen. Iets dat een klant graag hoort.”

Waar komen we jullie als eerste tegen?

“De Offshore Energy beurs in Amsterdam in het najaar in ieder geval. De overige events moeten we nog even gaan bekijken.”