NIEUW: NOGEPA 2.14 & 2.15 Management of Major Emergencies (MoME)

07-01-2021 Member news

Met trots kunnen wij mededelen dat we de audit voor de cursussen NOGEPA 2.14A Management of Major Emergencies (MoME), NOGEPA 2.14B Management of Major Emergencies Refresher en de NOGEPA 2.15 Management of Major Emergencies (Formal Assessment) succesvol hebben afgerond.

NOGEPA MoME-audit
Alle NOGEPA Management of Major Emergencies trainingen kunnen nu worden gegeven in een volledig operationele controlekamer met een aangrenzende assessorruimte, rollenspelruimte en debriefruimte. Tijdens een intensieve vijfdaagse audit is FMTC Safety erin geslaagd de NOGEPA-audit met succes af te ronden. Verschillende cursisten hebben met succes hun rol gespeeld in de meldkamer als OIM.

NOGEPA 2.14 Management of Major Emergencies (MoME) cursussen
De NOGEPA 2.14A Management of Major Emergencies (MoME) is bedoeld voor Offshore Installation Managers (OIM) en sleutelfiguren die deel uitmaken van een Emergency Management Team. Tijdens deze cursus leren de deelnemers hoe ze effectief leiderschap kunnen tonen tijdens een grote noodsituatie op een offshore mijnbouwinstallatie. Deze cursus moet elke 4 jaar worden vernieuwd door middel van de NOGEPA 2.14B Management of Major Emergencies Refresher.

NOGEPA 2.15 Management of Major Emergencies (Formal Assessment)
De NOGEPA 2.15 Management of Major Emergencies (Formal Assessment) beoordeelt formeel het vermogen van een afgevaardigde om effectief leiderschap te tonen tijdens grote noodsituaties op een offshore mijnbouwinstallatie. Deze beoordeling is voor OIM’s of sleutelpersonen die deel uitmaken van een Emergency Management Team.

Beheer van grote noodsituaties
Werken in de offshore-industrie brengt risico’s met zich mee. We trainen onze cursisten elke dag om veilig te werk en te leven op een offshore-platform en trainen onze deelnemers om correct te handelen in noodsituaties. We trainen niet alleen de ERT-teams, maar met deze nieuwe NOGEPA MoME trainingen leiden we ook de Offshore Installation Managers (OIM) op.

Tijdens een grote noodsituatie is niets zo belangrijk als goede communicatie. Daarom leren ze effectief te communiceren, zowel intern als extern. Dat kan alleen als hij weet om te gaan met stress bij zichzelf en bij anderen.

Meer informatie over onze cursussen Management of Major Emergencies (MoME)
Wilt u meer informatie over de cursussen of de cursus boeken? Of wilt u een NOGEPA-scenario-gebaseerde training volgen inclusief onze MoME trainingen? Neem dan gerust contact met Eline Waalewijn op via eline@fmtcsafety.com of bel +31(0)6 – 14 63 96 10.