Persuitnodiging NHL Stenden Career Day in Atlas Theater Emmen

30-04-2019 Member news

Dinsdag 7 mei organiseert NHL Stenden Hogeschool een Career Day in het Atlas Theater in Emmen. Het thema van deze dag is Technology & IT waarbij studenten en bedrijven binnen deze sectoren met elkaar in contact kunnen komen. Binnen de technische sector is veel vraag naar hoogopgeleid personeel. Ook binnen NHL Stenden is dat te merken aan de vele verschillende verzoeken van bedrijven voor stagiaires en afgestudeerden. Tijdens de Career Day kunnen bedrijven hun volledige aanbod tonen voor ambitieuze studenten die de volgende stap willen maken in hun carrière.

In totaal nemen er 67 bedrijven uit heel het land deel aan deze dag waardoor er op de bedrijvenmarkt ca. 200 professionals aanwezig zijn om hun bedrijf te vertegenwoordigen. Er zullen ca. 500 (internationale) studenten en medewerkers aanwezig zijn van de technische opleidingen Informatica, Technische Informatica, ICT-Beheer, Information Technology, Werktuigbouwkunde, Biologie & Medisch Laboratoriumonderzoek en Chemie. Tijdens deze dag zullen er ook workshops met diverse thema’s aangeboden worden.

Programmaboekje Career Day 2019 LR

Locatie
Atlas Theater
Raadhuisplein 100
7811 AP Emmen

Aanmelden
We nodigen u graag uit om bij deze dag aanwezig te zijn. Graag ontvangen wij uw aanmelding uiterlijk vrijdag 3 mei via chantal.hesseling@stenden.com. Indien u een van de sprekers wilt interviewen of een van de standhouders, dan verzoeken wij u om dit te melden bij uw aanmelding.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de NHL Stenden perstelefoon: +316 51 22 51 96 of mail naar media@nhlstenden.com.