Steun de KNRM en meld je nu aan voor het Captain of Sales event 2020!

10-09-2020 IRO news

Steun de KNRM en meld je nu aan voor het Captain of Sales event 2020!

Uitnodiging Captain of Sales, vrijdag 27 november, Grand Hotel Huis ter Duin

Jij als IRO lid en de vrijwilligers van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij delen hetzelfde werkgebied met alle prachtige elementen maar ook de gevaren. Als jij ook de KNRM een warm hart toedraagt en je zin hebt in competitie, spel, spanning, fun, Huis ter Duin, zee en strand, beetje sales en een beetje netwerken voor het goede doel, de KNRM, dan is het KNRM-belevingsevent Captain of Sales iets voor jou!

Er zijn op dit moment 55 teams in verschillende branche teams, maar als IRO lid pas je natuurlijk perfect in het Offshore Team onder leiding van Koen van der Perk van Heerema. Het doel is 100 teams, dus mooi als je er bij bent samen met je teamgenoot.

Dat verdient meer uitleg. Toch?

Ik zal je puntsgewijs meenemen in dit bijzondere, maar nog onbekende evenement. Hopelijk is dat voor jou voldoende aanleiding om (kosteloos) in te schrijven.

Aanleiding

Verdere uitbreiding van het traditionele Reddersgala (www.reddersgala.nl) leidde vier jaar geleden tot het idee het gala (‘s zaterdags) uit te breiden tot een tweedaags event, met op de vrijdag een competitieve belevingsdag. In de basis voor salesprofessionals, maar in de praktijk voor alle (ietwat gebekte) enthousiastelingen.

Doel

Middels een te gekke, actieve dag zo veel mogelijk geld ophalen voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij. Dat is het einddoel. Gedurende de dag staat voor de deelnemers echter een ander doel op de voorgrond: (naast enorm veel plezier) het winnen van de dag en worden uitgeroepen tot Captain of Sales!

Hoe verdient een team geld?

Grofweg op drie manieren. Ten eerste door tijdens de dag de zeer diverse en ietwat absurde opdrachten als team (van 2 personen) zo goed mogelijk te doen. Dat resulteert namelijk in prijzengeld. Écht geld! Ten tweede door items aan te bieden op de veilingpagina van het event. Dat mogen nieuwe en gebruikte artikelen zijn, maar ook diensten of nog breder. De verkoopopbrengst van de veilingitems komen ten goede aan het teamtotaal (en uiteindelijk dus aan de KNRM). En ten derde door via het eigen netwerk zelf geld op te halen. Telefonisch, per mail of anderszins. Waarbij elk team een eigen donatiepagina heeft waarnaar kan worden doorverwezen. Wie de dag wil winnen, zal alle kanalen nodig hebben, waarbij met name het netwerk het grote verschil kan maken. Maar er zijn ook best veel teams die zich willen beperken tot de eerste (en hooguit het tweede) kanaal. Zij willen hun netwerk met rust laten. Dat mag. En ook dan vinden wij het geweldig als iemand meedoet. Maar winnen zul je dan niet.

Wat kost deelname voor een team?

Niets. Deelname is gratis en geheel inclusief (lunch etc.)

Waar en wanneer vindt het event plaats?

Vrijdag 27 november, Grand Hotel Huis ter Duin, Noordwijk aan Zee. Het programma loopt globaal van 9.00 uur tot 16.00 uur en sluit af met een gezellige netwerkborrel (om het weekend in te luiden). Zie voor extra info www.captainofsales.nl en meld je aan!

Aan wat voor opdrachten moet je denken?

Daar is geen rode draad in te ontdekken. Maar wie van spel, competitie en onvoorspelbaarheid houdt, komt op deze dag volop aan zijn trekken. Het ene moment waant een deelnemer zich in Expeditie Robinson, dan weer in Sterrenslag en weer een moment later in Wie is de Mol? of in De Slimste Mens. Het is van alles wat. En dus kun je je amper voorbereiden en wordt er een beroep gedaan aan je volledige arsenaal aan skills en eigenschappen. Het enige vaste, terugkerende onderdeel is Dragons Den (bekend van tv).

Zie jij jezelf op vrijdag 27 november al in allerlei opdrachten storten, samen met je teamgenoot? Ik wel! En de 1.400 vrijwilligers van de KNRM zullen je dankbaar zijn.

Hoor graag van je. Wordt vervolgd.

Enthousiaste  groet,

Jeroen Wooning
Relatiebeheerder / Fondsenwerver
j.wooning@knrm.nl /+31 6 82 60 61 69