Technon Reconditionering Service BV wordt BELFOR Technology BV

05-08-2020 Member news

Technon Reconditionering Service BV wordt BELFOR Technology BV

Na 25 jaar zelfstandig te hebben geopereerd is Technon Reconditionering Service BV te Uden, per per 4 augustus jl. op een soepele manier opgenomen in de BELFOR familie en acteert nu onder de vlag van BELFOR Technology BV.

De laatste tijd raakte de eigenaar Ton Smulders er steeds meer van overtuigd dat hij de continuïteit van zijn bedrijf moest borgen nu de pensioengerechtigde leeftijd met rasse schreden naderbij kwam. De overname van zijn bedrijf door BELFOR Technology is een langgekoesterde wens van hem. Het bedrijf waar hij zoveel passie en energie in heeft gestopt en ontwikkeld heeft tot een belangrijke speler in onze markt haakt aan bij ’s werelds grootste speler als dienstverlener na calamiteiten.

Leo Mulder, algemeen directeur van BELFOR, vult aan: “al gedurende langere tijd wilden wij de voetafdruk van BELFOR Technology in Nederland vergroten waarbij een uitbreiding naar Brabant een zeer logische keuze was. Wij zijn erg enthousiast over deze nieuwe stap voorwaarts tezamen met onze nieuwe collega’s die, geheel conform onze BELFOR instelling, passie en verantwoordelijkheidsgevoel combineren met technische kennis en ervaring. Met deze derde BELFOR Technology vestiging zijn wij nu in staat om onze dienstverlening ook beschikbaar te stellen in een regio waar we nog niet aanwezig waren.

Sietze van der Velde, operationeel directeur van BELFOR Technology ziet deze overname niet alleen als een uitbreiding van de capaciteit maar ook een mogelijkheid om slagvaardiger te kunnen reageren in een groter geografisch gebied.
Natuurlijk zal Ton Smulders nog geruime tijd aanblijven om zijn kennis en ervaring te delen en samen met Sietze van der Velde zorg te dragen voor een geruisloze integratie.