Verplaatsing Recharge Earth congres van maart naar september 2021

17-12-2020 IRO news, Sustainability

Verplaatsing Recharge Earth congres van maart naar september 2021

De organisatie van Recharge Earth – Rotterdam Ahoy – heeft in overleg met haar partners besloten om het congres te verplaatsen van 10 en 11 maart naar woensdag 8 en donderdag 9 september 2021. Op dit moment is de situatie rondom COVID-19 te onzeker om in maart een volwaardig congres te organiseren. In de nazomer zal het aantal besmettingen naar verwachting beter onder controle zijn door de periode van het jaar en door het vaccinatieprogramma. Bovendien zijn er hoopvolle ontwikkelingen m.b.t. sneltests en worden er vanaf januari testevenementen georganiseerd.

“Gezien de ontwikkelingen m.b.t. de pandemie en de ambitie die we hebben met Recharge Earth, leek het ons verstandiger om het congres te verplaatsen naar september. Onze partners hebben allemaal begrip getoond voor de verplaatsing en we gaan gezamenlijk een succes van Recharge Earth maken.”, aldus Manager Exhibitions Pieter Bas Dujardin.

Recharge Earth is het platform voor professionals die een rol spelen in de energietransitie en verbindt zowel offline als online relevante partijen op het gebied van de energietransitie: overheden, bedrijven, kenniscentra, financiers, start-ups en scale-ups. Het flagship event, het Recharge Earth congres, is opgezet vanuit een concrete energie-uitdaging: de ontwikkeling van duurzame regio’s, die klimaatdoelstellingen
behalen en de economie verder uitbouwen.