Zoek verbinding en blijf zichtbaar! Speciale korting voor IRO leden op professionele vlogs

11-06-2020

Zoek verbinding en blijf zichtbaar! Speciale korting voor IRO leden op professionele vlogs

Beste IRO lid,

Als ondernemer ben je voortdurend bezig om jezelf te profileren naar de buitenwereld. In deze tijd van minder fysiek contact is het zoeken naar een leuke en creatieve manier om je als bedrijf te onderscheiden en in de picture te blijven. Wij helpen daar graag bij! NorthCmedia en IRO hebben de handen ineengeslagen met een aantrekkelijke VLOG-actie om IRO leden een podium te geven en de steunen in deze tijd.

Vakkundig en spontaan

Het maken van een vlog is een originele creatieve manier, het kost niet al te veel tijd en het is erg betaalbaar. Maar wat vooral zo leuk is aan deze video’s, is dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen van projecten vanuit een ander perspectief. Dus uit het oogpunt van de medewerker, wat het geheel spontaan en ook gelijk heel vakkundig maakt, want zij weten als geen ander het enthousiasme en specialisme over te brengen binnen hun vakgebied.

Deze video’s duren doorgaans maximaal 1-2 minuten en blijken een groot succes te zijn. Ze zijn perfect om te delen via social media en binnen je netwerk, om op die manier in de picture te blijven. Naast dat je zelf de beschikking krijgt over het filmpje, zal IRO de filmpjes ook delen via de IRO Linkedin company pagina (2000+ volgers), Instagram en bij je eigen bedrijfsprofiel op de IRO website, voor een extra groot bereik!

RIVM proof

NorthCmedia werkt geheel RIVM proof. De vlogger heeft een eigen microfoon en natuurlijk wordt gepaste afstand in acht genomen. NorthCmedia begeleidt het proces van het begin tot het eind, en haalt het beste uit je naar boven. In iedere persoon schuilt een talent, als bedrijf krijg je de mogelijkheid om professioneel en visueel naar buiten te treden op een laagdrempelige manier. Zeker in deze tijd een must!

25% korting voor IRO leden

Het maken van vlogs heeft normaal een vaste prijs van €695, en nu met 20% korting op elke vlog om bedrijven te steunen in deze tijd. IRO leden ontvangen echter nog eens 5% extra, dus 25% in totaal.

Dus wil je met jouw bedrijf, product of dienst in de spotlights staan? Voor slechts €521,25 per vlog all-in boosten we je business!

Meer info

NorthCmedia is als mediabedrijf gespecialiseerd in het DNA van bedrijven In de spotlights te zetten met creatieve en doeltreffende video en mediaconcepten en campagnes voor verschillende (online) doeleinden. We doen dit al 13 jaar met veel plezier met ons creatieve productieteam.

Hierbij de linkjes naar een aantal recente voorbeelden.
https://vimeo.com/410545611
https://vimeo.com/419824961

Interesse?

Wil je ook een vlog laten maken en heb je nog vragen? Zie hierbij een overzicht van meest gestelde vragen en antwoorden. Staat je vraag er niet bij of wil meer informatie of even sparren over mogelijkheden, neem dan direct contact op met Irene ’t Hart via Tel: +31(0) 255-756916, Mob: +31 6 3003 88 54, irene@northcmedia.com.
Website: https://northcmedia.com
Vimeo kanaal: vimeo.com/northcmedia