AVT HYDRAULIQ SYSTEM INTEGRATOR BOSCH REXROTH

28-03-2018 Roosendaal

AVT HydrauliQ verstevigt haar positie en wordt officieel System Integrator van Bosch Rexroth. Het familiebedrijf A. van Tilburg Hydrauliek bv is door Bosch Rexroth officieel benoemd tot System Integrator van Bosch Rexroth voor Zuid-West Nederland in de mobiele markt. Hiermee verstevigt AVT HydrauliQ haar positie als specialist op het gebied van hydrauliek. Bosch Rexroth is een gerenommeerd merk in technologie-overkoepelende automatiseringsoplossingen. Dit partnerschap richt zich specifiek op alle hydraulische systemen in de mobiele markt. Vandaag tekenden Ton van Tilburg en Pieter Oosterhof (Bosch Rexroth) vol trots voor het partnerschap.

Directeur Ton van Tilburg: “We zijn trots om na ruim 20 jaar Sales Partner, nu ook System Integrator Mobiel voor Bosch Rexroth te mogen zijn. Het is een erkenning dat zo’n gerenommeerde partij kiest voor ons als System Integrator Mobiel Hydrauliek voor Zuid-West Nederland. Door dit label bieden we door Bosch Rexroth geautoriseerde systeem oplossingen en verkopen we het originele Bosch Rexroth assortiment zoals pompen, motoren en filters. Door deze samenwerking verstevigen we onze positie als specialist op het gebied van mobiel hydrauliek.”

Met meer dan 50 jaar ervaring binnen de hydrauliek branche is AVT HydrauliQ de specialist in hydraulische systeem oplossingen. De producten, systemen en diensten van AVT HydrauliQ worden veelal met de klanten samen ontwikkeld en ingezet in diverse mobiele applicaties zoals onder andere; automotive on/off road, agri, grondverzet, bouwmachines (constructie/sloop), speciale voertuigen etc. AVT HydrauliQ voorziet in het hele hydraulische systeem ontwerp en creëert daarmee de meest efficiënte oplossingen met een maximale toegevoegde waarde voor haar klanten.
In samenwerking met de eigen machine fabriek (AVT Metaal), kunnen wij de engineering, productie, samenbouw en het testen van de power packs, manifolds en cilinders volledig in eigen huis uitvoeren.