Succesvolle handelsmissie naar Saoedi-Arabië en Bahrein van 23 – 26 februari 2020

12-03-2020

Succesvolle handelsmissie naar Saoedi-Arabië en Bahrein van 23 – 26 februari 2020

Samen met onze ambassades in het Koninkrijk Saoedi-Arabië en het Koninkrijk Bahrein heeft IRO voor de derde keer een handelsmissie naar deze landen georganiseerd. Dit keer was het hoofddoel van het bezoek aan Saoedi-Arabië de deelname aan de IKTVA, zowel de beurs en de conferentie.

In totaal hebben 19 bedrijven (waarvan 14 IRO leden) zich aangemeld voor deze missie. De hoogtepunten in Saoedi-Arabië waren de groepsbijeenkomst tijdens de IKTVA met de VP en GM Procurement & Supply Chain van Saudi Aramco, de zeer informatieve sessies en de netwerkmogelijkheden rondom de conferentie en op de beursvloer (bijv. met de CEO van Aramco Overseas, Talal Al-Marri).

In Bahrein zijn er ambitieuze plannen voor offshore activiteiten en hadden we naast een netwerkevenement verschillende ontmoetingen met onder andere de Economic Development Board, Tatweer en de Bahrain Petroleum Company.

Speciale dank aan ambassadeur Joost Reintjes in Saoedi-Arabië en plaatsvervangend hoofd van missie Simone Landhuis in Bahrein en hun medewerkers voor de steun voor en tijdens deze succesvolle handelsmissie!

* deelnemende IRO leden: