Desinfectiediensten voor bescherming tegen COVID-19

06-04-2020 ,

Desinfectiediensten voor bescherming tegen COVID-19

Vorige week, klokslag 19:00 uur, keken samen met ons nog ruim 7,5 miljoen Nederlanders naar de persconferentie van minister president Mark Rutte. Zoals verwacht blijft Nederland daarbij op slot tot tenminste 28 april aanstaande.
Dit betekent dat alle inwoners van Nederland zich nog geruime tijd aan de regels dienen te houden, zoals opgelegd door de overheid en het RIVM.

Graag willen wij u op de hoogte brengen van de actuele situatie bij BELFOR zowel op nationaal als op internationaal vlak. Er is namelijk nogal wat te melden met betrekking tot Corona gerelateerde projecten. Hoe wij hier als BELFOR mee omgaan is per land verschillend, omdat we ook per land met verschillende, van overheidswege gestelde, maatregelen te maken hebben.

In Nederland richten wij ons primair op onze core business en onderhouden, zoals gebruikelijk, intensief contact met onze relaties. Echter, zowel in Nederland als vanuit ons internationale netwerk, krijgen wij verzoeken om gebouwen te desinfecteren en op die manier “Corona-veilig” te maken voor de gebruikers van die gebouwen. Natuurlijk zijn wij in staat om die aanvragen te honoreren, waarvoor wij speciaal opgeleide teams beschikbaar hebben.

Onze BELFOR organisatie kent u als flexibel en deskundig, wat wij ook in deze huidige uitdagende situatie nadrukkelijk laten zien. Dit alles is natuurlijk mogelijk door de enorme inzet van al onze collega’s wereldwijd. De genoemde flexibiliteit en deskundigheid hebben wij bijvoorbeeld tentoongespreid bij de desinfectie van het cruiseschip “MS Diamond Princess” die wij, na een ernstige Corona besmetting, volledig hebben gedesinfecteerd en die eerder deze week weer het ruime sop kon kiezen nadat het Japanse ministerie van Volksgezondheid, na intensieve kwaliteitsmetingen, het schip probleemloos vrij kon geven.

Met andere woorden, weet dat we er ook voor u zijn. Altijd, dus ook nu!

Nationaal & internationaal, bij brand- en waterschade, storm, explosie, maar ook bij desinfectie!

https://www.belfor.com