Investeren in een schone gezonde Noordzee? Inspireer met unieke beelden en verhalen!

07-07-2020

Investeren in een schone gezonde Noordzee? Inspireer met unieke beelden en verhalen!

STICHTING DUIK DE NOORDZEE SCHOON gelooft in een schone en gezonde Noordzee waar visserij, energiewinning en recreatie duurzaam in harmonie is met flora en fauna.

Gestart door ervaren Noordzee wrakduikers, wil de Stichting het belang van natuurlijke en kunstriffen in de Noordzee op de kaart zetten. Jaarlijks organiseert zij één of meerdere expedities naar bijzondere gebieden in de Noordzee met als doel de kennis van de Noordzee te vergroten, scheepswrakken te beschermen tegen vernieling en afval te bergen.

De vrijwilligers van Stichting Duik de Noordzee Schoon zijn voor Energy Reinvented Community en IRO een grote inspiratiebron. Volledig bekostigd uit eigen bijdragen en donaties zetten expeditieleden zich in om de Noordzee te beschermen.

Beelden en verhalen over 14 duikexpedities van de stichting zijn opgenomen in het avontuurlijke boek IN DE DIEPTE. Dit boek geeft een prachtig beeld van veertien avontuurlijke en bijzondere ontdekkingsreizen naar alle uithoeken van de Noordzee (impressie). Er komen unieke riffen met hun flora en fauna op de zeebodem voorbij.

Energy Reinvented en IRO hebben de handen ineengeslagen om een extra duikdag mogelijk te maken tijdens de expeditie die is gepland in september 2020.

HOE KUNT U BIJDRAGEN?

Speciaal voor onze leden brengt de stichting een speciale Engelstalige versie uit van het boek.
Uw bijdrage maakt hopelijk én de produktie van het boek mogelijk én een extra duikdag in september.

Bijdragen kan op vele manieren:

  • Kies voor dit mooie relatiegeschenk en draag eenmaal € 5.000 bij en u krijgt logovermelding op de achterzijde van het boek
  • Een gepersonaliseerde editie van ‘In de Diepte’ met eigen logo behoort tot de mogelijkheden bij een bestelling vanaf 500 exemplaren
  • Bestuursleden van de stichting geven graag een multimedia lezing ‘In de diepte’ voor een bijdrage vanaf € 800,-
  • Partner worden en aansluiten met een jaarlijkse bijdrage kan ook; bezoek hiervoor vrienden van de noordzee.nl
  • De boeken zijn leverbaar vanaf 15 augustus 2020

Bekijk in deze korte trailer het bijzondere werk van de vrijwilligers, of kijk op de website van Duik de Noordzee Schoon. Giften aan deze stichting met ANBI-status zijn fiscaal aftrekbaar.

Wij zijn met z’n allen erfgoedplichtig aan onze Noordzee en rekenen op u!

Voor al uw bijdragen en/of vragen graag reageren via pr@duikdenoordzeeschoon.nl.

IN DE DIEPTE biedt een prachtig beeld van de wereld van de Noordzee onder water. Wij hopen dat we met de Engelstalige versie onze leden voorzien van een mooi relatiegeschenk én een duikdag mogelijk kunnen maken.”, Susan Kimkes (ERC) en Tjerk Suurenbroek (IRO).

NAMENS ENERGY REINVENTED COMMUNITY

Ewald Breunesse, René Peters, Jan Prins, Connie Prins, Barthold Schroot

NAMENS IRO

Tjerk Suurenbroek