Nieuw jaar – nieuwe energie!

09-01-2020

Nieuw jaar – nieuwe energie!

Volle bak in Sociëteit de Witte in Den Haag op woensdag 8 januari 2020! Meer dan 300 IRO leden kwamen bijeen om het nieuwe zakenjaar in te luiden. In zijn toespraak reflecteerde IRO voorzitter Pieter van Oord op de offshore energiesector in 2019.

Pieter kondigde ook IRO’s nieuwe naam aan: IRO – Branchevereniging voor de Nederlandse Toeleveranciers in de Offshore Energie Industrie. ‘Offshore energie’ omvat zowel olie & gas, offshore wind, marine en (drijvende) zonne-energie. Met de nieuwe naam laat IRO zien dat zij sterk betrokken is bij de energietransitie door middel van haar activiteiten op dit gebied. Ook stimuleert IRO haar leden bij te dragen aan een duurzame energiemix en verwelkomt leden vanuit deze verschillende disciplines.

Pieter verwelkomde met trots IRO’s eerste vrouwelijke bestuurslid, Charlotte Roodenburg. Een noviteit in de geschiedenis van IRO en een opsteker voor de nieuwe offshore generatie!
Bernard Alblas, voorzitter van Young IRO benadrukte de rol van deze nieuwe generatie. Ook kondigde hij aan dit jaar af te treden als voorzitter van de Young IRO Board. Als je interesse hebt om deel te nemen aan een functie in het Young IRO Bestuur, kun je je motivatiebrief mailen naar young@iro.nl.

We kijken uit naar een voorspoedig nieuw zakenjaar met al onze leden!