Offshore Energy Public Outreach Award: Winst en erkenning voor Buccaneer Delft

29-10-2018 Delft

Offshore Energy Public Outreach Award: Winst en erkenning voor Buccaneer Delft

De Offshore Energy Awards zijn uitgereikt en Buccaneer Delft mag zich met trots winnaar noemen van de Offshore Energy Public Outreach Award 2018. Deze award onderstreept de uitzonderlijke prestaties van een bedrijf, organisatie of projectteam actief in de offshore energiesector op het gebied van bereik, bewustwording en begrip onder het publiek.

Uitreiking Offshore Energy Awards
Buccaneer ontving de prestigieuze award tijdens de Offshore Energy Opening Gala Dinner & Awards Show op 22 oktober in het Maritiem Museum Amsterdam. De energie en offshore accelerator richt zich op de nieuwe generatie ondernemers in de industriële sector en creëert de juiste verbinding tussen het bedrijfsleven, start-ups en scale-ups, overheid en onderwijs. Buccaneer is erin geslaagd een high level support netwerk van partners, zoals NIBC, te motiveren om een bijdrage aan de nieuwe energiesector te leveren. Jonge technische bedrijven worden klaargestoomd voor de energiemarkt en de lancering van hun dienst of product. Dit is mogelijk door het bieden van uitgebreide marktkennis, een breed netwerk en toegang tot klanten, investeerders en kennisinstellingen zoals de TU Delft. Huidige ontwikkelingen zijn onder andere waterstofvrachtwagens, het stil heien van windturbines en transport per Hyperloop.

Jurycommentaar voor Buccaneer
‘Buccaneer heeft als nieuwkomer veel bereik onder de gevestigde industrie en jonge ondernemers. De maandelijkse netwerkevenementen (Energy Talks&Drinks), met presentaties en discussies over innovatie en de energietransitie, zijn een broedplaats voor nieuwe samenwerkingen en ideeën.
Buccaneer ondersteunt jonge ondernemers in de groei van hun gespecialiseerde scale-ups, door het bieden van een community waar ervaringen worden gedeeld binnen een breed netwerk op een inspirerende locatie.’

Buccaneer biedt een platform en netwerk voor scale-ups in de offshore- en energiesector. Onze levendige en inspirerende locatie aan de Paardenmarkt vormt een collaboratieve werkomgeving waar technologische innovatie accelereert. Tevens bieden wij unieke vergaderzalen, evenementruimten en een gloednieuw restaurant op het historische terrein.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op met Seriena Bal, Managing Director Buccaneer Delft, via info@buccaneerdelft.com of +31 (0) 88 024 39 00.