Post-COVID beursdeelname: hoe gaan we verder

13-11-2020

Post-COVID beursdeelname: hoe gaan we verder

 

We kunnen allen constateren dat 2020 in alle opzichten een uitzonderlijk jaar is. Door COVID-19 zijn nagenoeg alle beurzen gecanceld of verplaatst. De behoefte om fysiek zichtbaar te zijn en te netwerken blijft echter wel bestaan, sterker nog, de behoefte is groter dan voorheen. Onze leden staan te popelen om zich weer te presenteren op de verschillende internationale Offshore Energy beurzen. Dit geldt ook voor ons. Als IRO willen wij niets liever dan onze leden promoten met ons Holland Paviljoen op deze beurzen. Ondanks de huidige onvoorspelbare COVID-19-situatie, kijken we er naar uit om dit in 2021 weer te kunnen doen. Vooralsnog staan OTC, OGA, SPE Offshore Europe en ADIPEC op de agenda.

Hoe nu verder

We begrijpen dat er vragen zijn omtrent beursdeelname in ons Holland Paviljoen. Als organisator nemen wij hiervoor de nodige maatregelen. Zo staan we in nauw contact met de organisatie van de verschillende beurzen en houden ook zelf de situatie nauwlettend in de gaten.

We volgen de algemene voorwaarden voor het boeken van een stand, inclusief annuleringsvoorwaarden, uitgegeven door de betreffende organisatie. Om zo min mogelijk (financieel) risico te lopen, onderhandelen wij momenteel met de beursorganisaties om een addendum toe te voegen aan het contract. Deze organisaties staan hier over het algemeen welwillend tegenover en kijken hoe ze ons hier in tegemoet kunnen komen. Daarnaast zullen we de leden op de hoogte houden over de feitelijke situaties zoals het uitstellen van het evenement naar een latere datum. Het spreekt voor zich dat de organisatie zich strikt zal houden aan alle noodzakelijke gezondheids- en veiligheidsmaatregelen en dat de gezondheid van de deelnemers altijd de hoogste prioriteit heeft. Dit alles zal de basis vormen voor eventuele beslissingen met betrekking tot een evenement. Kortom we doen alles wat in ons vermogen ligt om geen enkel risico te lopen.

Wij hopen jullie allen weer te mogen verwelkomen in ons Holland Paviljoen zodra alles “back to normal” is.

Bij vragen, neem contact op met onze Exhibitions Manager Wasilika Pupovac-Moutzouridis