Uitnodiging Innovatiewerkbezoek Energietransitie Potsdam/Berlijn

30-04-2019

Uitnodiging Innovatiewerkbezoek Energietransitie Potsdam/Berlijn

Wilt u zich informeren over innovaties en actuele inzichten op gebied van energietransitie, bestaande contacten uitbreiden of samenwerken met Duitse partijen op gebied van onderzoek en innovatie? Ga dan 21 en 22 mei mee naar Potsdam en Berlijn, met het innovatiewerkbezoek op het gebied van energietransitie.

Het innovatiewerkbezoek loopt parallel aan het werkbezoek dat Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen aan de Duitse deelstaten Mecklenburg-Voor-Pommeren en Brandenburg van 20 tot en met 22 mei. Zij zullen aanwezig zijn bij een van de programmaonderdelen van het innovatiewerkbezoek.

Voor wie?

Bij het bezoek staan de energietransitie en de aarde centraal: Hoe kan de aarde op een veilige en duurzame manier worden benut voor de energietransitie, bijv. voor winning van warmte en voor opslag van energie? En hoe beïnvloedt de energietransitie de aarde als systeem?

Deelname aan deze delegatie staat open voor kennisinstellingen, bedrijven, overheden en andere organisaties die actief zijn op een of meerdere van de volgende gebieden:

• Geothermie
• Ondergrondse opslag van energie (zoals waterstof), CO2 en warmte/koude
• Klimaatonderzoek: w.o. Tipping points en klimaatextremen
• Transformatiepaden en beleidsinstrumenten voor de de-carbonisatie van het energiesysteem

Programma

Program Innovation Working Visit Energy Transition 21-22 May

Aanmelden

Meld u via dit formulier aan voor deelname aan dit innovatiewerkbezoek. Om veiligheidsredenen vragen wij u ook gegevens als uw paspoortnummer en geboortedatum in te vullen in het aanmeldformulier.

Kosten en overnachting

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:
Maria van Delft Senior Adviseur voor Innovatie, Technologie en Wetenschap Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden, Berlijn maria-van.delft@minbuza.nl