Upcoming Young IRO events

12-07-2022 Young IRO

Upcoming Young IRO events

Met het 50-jarig IRO jubileum in onze kielzog kijkt Young IRO terug op een zeer geslaagd en divers event, waar wij ook velen young professionals hebben mogen verwelkomen! Toch willen we vooral vooruit blikken gezien er meerdere unieke Young IRO events opgelijnd staan:

Young IRO Quarterly Drinks (22 juli, Rotterdam) – er is geen betere manier dan het weekend af te trappen dan bij onze Quarterly Drinks. Verzamel al je Young IRO collega’s en vrienden en kom gezellig borrelen in de offshore bar van TWD!
‘Design & Build’ challenge (12 augustus, Wageningen) – Het MARIN gaat voor flinke golven zorgen tijdens de allereerste gezamenlijk georganiseerde ‘Design & Build’ challenge! In teamverband zul je in een middag een drijvende constructie moeten ontwerpen en bouwen die bestendig is tegen de condities van hun offshore basin.
‘Offshore Game’ + Summer BBQ (tbd, Kamerik) – In samenwerking met Critical Minds staat er een zeer uitdagende en interactieve ‘Offshore Game’ op de planning. Na een middag de hersens kraken kunnen we aansterken onder het genot van een borrel en BBQ.
– Young IRO Lustrum Festival (oktober, Rotterdam) – Young IRO bestaat 5 jaar en dat moet groots gevierd worden! Young IRO is druk bezig met de voorbereidingen voor een geweldig offshore festival, waarbij actuele inhoudelijke thema’s aan bod komen en wordt afgesloten met een groots feest!

Op hele korte termijn ontvang je als Young IRO lid meer informatie over de events en hoe in te schrijven, hou je mail en socials dus goed in de gaten!

Young IRO lid worden 

Ben je jonger dan 35 jaar, leergierig en deel je graag je gedachten en ervaringen; en last but not least, werk je voor een van de 400 IRO leden, dan heten we je van harte welkom als lid. Registratie voor Young IRO is gratis en houd je op de hoogte van evenementen en activiteiten van IRO & Young IRO. Meld je hier aan.