online versie

IRO nieuws december

14 december 2023

Uitnodiging IRO Nieuwjaarsreceptie & Afscheidsreceptie Sander Vergroesen

De IRO nieuwjaarsreceptie vindt plaats op woensdag 10 januari 2024 van 17.00 – 19.00 uur in Sociëteit de Witte in Den Haag. Alleen IRO leden en (persoonlijk) genodigden kunnen zich vóór 3 januari 2024 aanmelden via de iro calendar.

Nieuws

Nieuw lid

IRO verwelkomt de volgende nieuwe leden:

 

 

Informatieve NAI-sessie: Efficiënte geschillenbeslechting in de offshore energy industrie - 31 januari

Geschillen tussen contractanten komen helaas veelvuldig voor, zeker ook in de offshore/maritieme sector. Hoe kan je hier het beste mee omgaan? Het Nederlands Arbitrage Instituut (NAI) en IRO organiseren in samenwerking met NMT, NWEA en RPPC een informatieve sessie die inzicht geeft in de verschillende vormen van alternatieve geschillenbeslechting en de voordelen die dit partijen kan bieden. Check de kalender voor meer info en registratie.

 

 

Save-the-date: LOL bijeenkomst bij Strohm - 7 februari

Op woensdagmiddag 7 februari zijn wij te gast bij Strohm in IJmuiden tijdens de eerste IRO LOL meeting van 2024. Strohm produceert lange flexibele composiet subsea pijpen voor zowel de renewable markt als voor olie en gas. Het belooft een interessante middag te worden! Houd de agenda in de gaten voor meer info en aanmelden.

 

Beurzen 2024

SEOGS Paramaribo (4-6 juni): inschrijving gaat binnenkort open!

GOW Manchester (18-19 juni): schrijf je nu in voor het NL paviljoen op deze goede wind-beurs! Beperkt aantal plaatsen beschikbaar

ONS Stavanger (26-29 augustus): dankzij een subsidie hebben we de tarieven kunnen verbeteren. Schrijf je nu in voor de beste Europese offshore beurs!

ADIPEC Abu Dhabi (11-14 november): inschrijving gaat binnenkort open!

Neem voor meer info contact op met Jeroen Tresfon.

Nieuwe cursusdata 2024

Je kennis verbreden of een (nieuwe) collega introduceren in de wereld van offshore energy? Schrijf je dan in voor onze cursus ‘Offshore energy: van fossiel naar duurzame energie’. Voor 2024 zijn de volgende data geprikt: 13 maart en 5 juni. Check de kalender voor meer info en registratie.

 

Zakelijke kansen voor groene waterstof in de Golfregio met PIB

27 Nederlandse bedrijven gaan samenwerken om groene waterstofproductie in de Golfregio te ontwikkelen. Op 30 november 2023 tekenden zij een PIB-samenwerkingsovereenkomst met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. De groep bedrijven richt zich op de Verenigde Arabische Emiraten, Saudi-Arabië en Oman. Het doel is om binnen 3 jaar te produceren voor lokaal gebruik en voor export naar Nederland. Lees hier meer.

Terugblik LOL HSM Offshore Energy

Hollands glorie op zijn best! Afgelopen woensdagmiddag 6 december waren we met de IRO LOL bijeenkomst te gast bij HSM Offshore Energy. Meer dan 120 deelnemers mochten een kijkje nemen in de keuken van dit mooie bedrijf.
We konden o.a. delen van de aanbouw van het project N5-A platform van ONE-Dyas bekijken. Lees hier de terugblik en bekijk de foto’s.

Terugblik conferentiesessie ‘Providing the metals needed to electrify the energy mix’ tijdens Offshore Energy

‘Providing the metals needed to electrify the energy mix’ was een korte conferentiesessie georganiseerd door IRO tijdens de Offshore Energy Exhibition & Conference in de RAI Amsterdam op dinsdag 28 november. Op de bodem van de oceaan liggen zeldzame aardmetalen. Door geopolitieke ontwikkelingen en door de vraag vanuit de energietransitie… lees meer

Young IRO organiseert Pub quiz tijdens Offshore Energy

Het is bijna traditie geworden: de Young IRO pub quiz tijdens de Offshore Energy beurs in Amsterdam. Ook dit jaar werd er weer fanatiek gespeeld om de hoofdprijs: een technisch lego pakket van John Deere (welk technisch hart gaat daar nou niet sneller van kloppen?) Op naar volgend jaar!

Kerst en Nieuwjaar sluiting IRO kantoor

Het IRO kantoor is i.v.m. de feestdagen gesloten van 25 december t/m 1 januari 2024.

Meer Nieuws
Branchevereniging voor de Nederlandse Toeleveranciers in de Offshore Energie Industrie

Boompjes 40
3011 XB Rotterdam
The Netherlands
+31 793411981
info@iro.nl
www.iro.nl

Online versie Uitschrijven Email voorkeuren