online versie

IRO Nieuws april

18 april 2024

Nieuws

Jeroen de Graaf nieuwe directeur van IRO en van NMT

Op 1 juni aanstaande treedt Jeroen de Graaf aan als directeur van de maritieme brancheverenigingen IRO en NMT. De Graaf heeft het unanieme vertrouwen gekregen van de besturen van beide organisaties omdat hij een unieke combinatie met zich meebrengt van politieke ervaring en stevige managementervaring in het bedrijfsleven. Lees hier meer.

Nieuwe leden

Nieuw IRO lid in de schijnwerpers: Royal Roos

In een kort interview zetten wij onze (nieuwe) IRO leden in de schijnwerpers. Deze keer maken we kennis met Royal Roos in een persoonlijk gesprek met Naval Architect – Directeur Fulko Roos. Lees hier het interview.

LOL bijeenkomst Reynard High Voltage Solutions - 22 mei

Op woensdag 22 mei zullen wij een Leden Ontmoeten Leden bijeenkomst houden in het mooie nieuwe kantoor van Reynard High Voltage Solutions en hun Jointing Academy. Check de kalender voor het programma en aanmelden.

Uitnodiging: Groot Maritiem Verkiezingsdebat - 29 mei

Begin juni vinden de Europese verkiezingen plaats. Het is belangrijk om te weten op wie je stemt, want steeds meer regelgeving wordt in Brussel gemaakt. In de ochtend van 29 mei a.s. vindt daarom het Groot Maritiem Verkiezingsdebat 2024 plaats bij Van Oord in Rotterdam. Check de kalender voor het programma en meld je vóór 23 mei aan.

 

Beurzen - deadline ADIPEC

ADIPEC Abu Dhabi (4-7 november): deadline – 15 mei

Neem voor meer info contact op met Jeroen Tresfon.

OTC receptie - nieuwe locatie!

OTC gangers opgelet! Op maandag 6 mei vindt de netwerkreceptie plaats, op een nieuwe mooie locatie: The Grove. Meld je uiterlijk 19 april hier aan!

Save the dates: ledenbijeenkomsten

De komende maanden gaan we weer op bezoek bij onze fantastische leden met de Leden Ontmoeten Ledenbijeenkomsten. Zet de data vast in je agenda en check de links voor meer info en aanmelden!

Leer meer over offshore energie tijdens onze cursussen!

Kom jij of een collega die nieuw is in onze branche naar één van onze cursussen?

  • Offshore Energy: van fossiel naar duurzame energie (5 juni)
    Voor meer info en registratie: klik hier
  • Offshore wind basics (18 juni)
    Voor meer info en registratie: klik hier

Mocht je vragen hebben over deze cursussen, neem dan contact op met Barbara van Buchem.

Offshore Day - korting voor IRO leden

Op 4 juni organiseert Management Producties een nieuwe editie van Offshore Day, Energy at Sea. IRO leden ontvangen € 100,- korting. Lees hier meer voor het programma en gebruik de kortingscode LIDIRO100.

Associate Degree Technische Bedrijfskunde Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool heeft een nieuwe HBO opleiding: de 2-jarige Associate degree Technische Bedrijfskunde. Een opleiding die speciaal is ontworpen voor medewerkers met een mbo-achtergrond in de techniek. Bekijk hier de video, bezoek de opleidingswebsite of maak direct een afspraak via ad-tbk@hhs.nl

Terugblik informatiesessie AIVD en International SOS: spionage en risico’s bij reizen

We kijken terug op een zeer geslaagde informatiesessie op 10 april over ‘spionage en risico’s bij reizen’ met veel eye-openers! Lees hier de terugblik.

Terugblik jaarlijks CEDA-NL/IRO event

Donderdag 21 maart vond de jaarlijkse gezamenlijke bijeenkomst met CEDA plaats met als thema ‘Energie eilanden: vast, drijvend of hybride? Lees hier de terugblik.

Young IRO bezoekt Breman Machinery

Op 28 maart heeft Young IRO een bezoek gebracht aan IRO lid Breman Machinery met o.a. een rondleiding door de fabriek en een lasworkshop. Lees hier meer.

Meer Nieuws
Branchevereniging voor de Nederlandse Toeleveranciers in de Offshore Energie Industrie

Boompjes 40
3011 XB Rotterdam
The Netherlands
+31 793411981
info@iro.nl
www.iro.nl

Online versie Uitschrijven Email voorkeuren