online versie

IRO Nieuws maart

16 maart 2023

Uitnodiging ledenbijeenkomst Gouda Holland

Woensdag 12 april gaan we voor onze Leden Ontmoeten Leden bijeenkomst naar IRO lid en specialist in kabeldraagsystemen Gouda Holland (onderdeel van de Niedax Group) in Moordrecht. Bekijk hier het volledige programma en meld je aan!

Nieuws

 

Nieuwe innovatie subsidie van MinEZK voor energie transitie

Het kabinet stelt dit voorjaar ruim 270 miljoen euro beschikbaar voor energie-innovatieprojecten en de verduurzaming van de industrie. Bedrijven en kennisinstellingen die innoveren of investeringen doen om CO2-uitstoot te verminderen, kunnen daar subsidie voor ontvangen. Per 15 maart worden daarvoor de eerste subsidieregelingen opengesteld. Lees hier meer.

IRO lid in de schijnwerpers: Vermeulen Europoort

Door middel van een kort interview zetten we graag onze zeer gewaardeerde IRO leden in de schijnwerpers. Deze keer maken we kennis met Vermeulen Europoort in een persoonlijk gesprek met hun Sales Manager, Perry Pieëte. Lees hier het interview.

Reminder: IRO-CEDA meeting 'Energy Hubs' - 30 maart

Op donderdag 30 maart organiseren IRO en CEDA een gezamenlijke bijeenkomst met als thema ‘Kunstmatige eilanden als energy hubs’. Zijn energy hubs een toegevoegde waarde voor de torenhoge ambities voor schone energie? Zo ja, waarom dan? En wat moet er dan nog gebeuren? Meld je aan via de kalender!

Save the date: OTC receptie 1 mei

Op de eerste dag van de OTC zal op maandag 1 mei van 18.00-20.00 uur de traditionele netwerkreceptie plaatsvinden in het Museum of Fine Arts in Houston. De receptie wordt georganiseerd door de Nederlandse Ambassade en IRO. Houd de datum vast vrij in je agenda!

Netherlands Pavilions - aankomende deadlines

Klik op de links voor meer info over de beurzen, prijzen en aanmeldformulieren. Of neem contact op met Jeroen Tresfon via j.tresfon@iro.nl.

Verspil geen energie en schrijf je in voor onze cursussen!

Je kennis verbreden of een (nieuwe) collega introduceren in de wereld van offshore energy? Schrijf je dan in voor onze cursussen:

  • Offshore wind basics (14 april)
    Voor meer info en registratie: klik hier
  • Offshore energy: van fossiel naar duurzame energie (31 mei)
    Voor meer info en registratie: klik hier

Online Seminar Green Ports Partnership Brazil - 4 april

Op 4 april organiseert Rotterdam Partners i.s.m. Havenbedrijf Rotterdam, het Economisch Diplomatiek Netwerk, Wind & Water Works en RVO een online seminar voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in havenontwikkeling, havenlogistiek en haven gerelateerde energieprojecten in Brazilië. Voor meer info over het programma en aanmelden, lees meer.

Offshore Day 2023 - korting voor IRO leden

Voor onze (nieuwe) leden: bestel nu het boek over 50 jaar Nederlandse offshore!

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van IRO is het jubileumboek over 50 jaar Nederlandse Offshore geschreven, met als titel ‘Wagen en Winnen. De Nederlandse Offshore Industrie, pionier in energietransitie’. Een uniek boek over een oer-Hollandse industrietak, die met veel lef en technisch vernuft opereert. Een mooi boek als relatiegeschenk of bewaarexemplaar. Ook in het Engels verkrijgbaar met als titel ‘Won from the waves’. Bestel ‘m hier voor een speciaal ledentarief!

Volg ons op LinkedIn!

Ook via onze LinkedIn pagina houden wij je op de hoogte van het laatste verenigingsnieuws over onze activiteiten, ledenbijeenkomsten, beurzen en alles wat met offshore energie te maken heeft. Stay tuned, stay connected!

Meer Nieuws
Branchevereniging voor de Nederlandse Toeleveranciers in de Offshore Energie Industrie

Boompjes 40
3011 XB Rotterdam
The Netherlands
+31 793411981
info@iro.nl
www.iro.nl

Online versie Uitschrijven Email voorkeuren