AANGEPASTE DATUM: Rotterdam Offshore Rondvaart

Rotterdam Member meetings

Zoals dinsdag 14 september bekend is gemaakt wordt de 1,5 meter maatregel vanaf 25 september losgelaten. In plaats daarvan wordt het coronatoegangsbewijs verplicht in de horeca en in de kunst- en cultuursector. Hiermee komt ook de verplichting van een vaste zitplaats te vervallen.

Met name vanwege deze laatste verandering, het vervallen van de vaste zitplaats, hebben wij ervoor gekozen om de rondvaart een week te verplaatsen, naar woensdag 29 september.
Wij zijn ervan overtuigd dat een rondvaart met netwerkfunctie voor iedereen succesvoller is wanneer de bezoekers zich vrij kunnen en mogen bewegen. Bovendien kunnen wij het aantal deelnemers opschalen van 85 naar 120 deelnemers!

Aanmelden kan nog wel, maar je komt dan op de reservelijst te staan.
We houden je op de hoogte over je deelname.

 

Samen met Offshore Community Rotterdam en Rotterdam Partners nodigen wij je uit voor een varende netwerkbijeenkomst door het Rotterdamse havengebied.

Ons doel: ontmoeten & verbinden!

Tijdens deze rondvaart bekijken we vanaf het water de offshore-activiteiten in o.a. Schiedam, de Waalhaven en de Heysehaven. Een mooie gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten, bij te praten en te netwerken aan boord van partyschip Catharinaplaat.

Programma

  • 15.00 uur: ontvangst aan boord van partyschip Catharinaplaat vanaf Port City II (Waalhaven Z.z.)
  • 15.30 uur: trossen los en varen door de Rotterdamse haven en omstreken langs o.a. diverse leden
  • 17.30 uur: aanmeren bij Port City II (Waalhaven Z.z.)
  • 18.00 uur: einde programma

Aanmelden

Deelname is gratis en alleen toegankelijk voor de leden en genodigden van Offshore Community Rotterdam, Rotterdam Partners en IRO.
Klik hier om je aan te melden. Max. 2 deelnemers per bedrijf / lid.

Coronamaatregelen

Deelname is alleen mogelijk met het coronatoegangsbewijs (een geldige QR-code in de Coronacheck-app of los certificaat, in combinatie met een ID). Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

 

Offshore Community Rotterdam, Rotterdam Partners en IRO Team
Joost Eenhuizen, Chris van der Deijl, Claudia Stolk en Barbara van Buchem