Nieuw lid in de schijnwerpers: Bridges2000

16-03-2021 Member news

Nieuw lid in de schijnwerpers: Bridges2000

IRO heeft recentelijk Bridges2000 als nieuw lid mogen verwelkomen. In een interview met Hendrik van der Ham, oprichter, maken wij kennis met Bridges2000.

Waar blinken jullie in uit?
“Bridges2000 is trots op meer dan 20 jaar, zelfs al bijna 22 jaar, kennis en ervaring op het gebied van ‘safe accessibility’, waarbij we onder andere gangways, bruggen, fenders en pontons verhuren en ook verkopen, zowel voor de maritieme, offshore als civiele sectoren. Gedurende deze periode is een vertrouwensrelatie opgebouwd met talrijke loyale klanten, zowel klanten van het eerste uur als nieuwe klanten. Vanuit de goede relatie met de klant, wordt Bridges2000 regelmatig geconfronteerd met uiteenlopende vraagstukken qua veilige toegankelijkheid waarop steeds weer een passend antwoord kan worden gevonden. Steeds vaker wordt ons gevraagd om mee te denken bij kleine en grote vraagstukken. Ons out of the box denken wordt inmiddels door menigeen erg op prijs gesteld. ‘Samen Sterk’ luidt dan ook het devies binnen het team van Bridges2000 zowel intern met de collega’s onderling, maar ook met externe partijen groot en klein willen we de banden en het vertrouwen in elkaar vergroten. Bridges2000 staat voor snel meedenken, verhoging van veiligheid leveren en precies passende oplossingen. Bridges2000 heeft productie en engineering zelf in huis, waardoor flexibel, snel en met verstand zaken gereageerd kan worden op de vragen van civiele, maritieme en offshore sector. We vinden dat we, hoewel we klein en flexibel zijn, uitblinken in het oplossen van uitdagende Accessibility vraagstukken, ook voor de olie, gas en windindustrie.”

Wat trok jullie over de streep om lid te worden?
Via IRO kunnen goede relaties ontstaan, en worden onderhouden tussen diverse partijen door het faciliteren van netwerken binnen de IRO community en daarnaast ook de mogelijkheid tot deelname aan internationale handelsmissies en beurzen. Het lid worden en het lidmaatschap verlengen is mede te danken aan het aanstekelijke enthousiasme en de deskundigheid van directeur Sander Vergroesen, met wie we ook dit jaar weer graag aan de weg timmeren om Bridges2000 naar een hoger niveau te krijgen.

Wat hebben jullie de andere leden te bieden?
Voor andere leden kunnen wij een loyale meedenkende en oplossende partner zijn. We delen kennis en ervaring en gaan graag een vruchtbare samenwerking aan. In Zevenbergen (Gemeente Moerdijk) beschikken wij over ruime opslagcapaciteit voor de vele bruggen, gangways, accommodatieladders in alle soorten en maten, fenders en pontons die dagelijks hun verhuurweg vinden naar onze opdrachtgevers. Ook in Zevenbergen beschikt Bridges2000 over een goed geoutilleerde fabriekshal, waar onderhoud en reparaties plaatsvinden, maar waar ook met regelmaat opdrachten worden uitgevoerd zoals het lassen van kleppen en luiken of andere (las) werken op het gebied van aluminium of RVS. Bridges2000 staat voor veilig, snel en precies passend, en dat laatste doen we letterlijk met onze producten en in tijd. Wij nodigen de andere IRO leden van harte uit om naar al onze speciale producten te vragen.

Hoe blijven jullie zichtbaar tijdens corona?
Covid-19 vraagt om flexibiliteit, inventiviteit en het uithoudingsvermogen van iedereen. Vooral ondernemers worden ernstig op de proef gesteld. Niet alleen gedurende het afgelopen jaar, maar ook in deze periode met de verschillende golven en de uitblijvende versoepelingen heeft Bridges2000 er alles aan gedaan om met haar bestaande klanten contact te houden en op zoek te gaan naar nieuwe klanten en uitdagingen, zowel in Nederland als ver daar buiten. Zo is er onlangs met alle gemeentes in Nederland contact geweest over extra toegankelijkheid naar de vaccinatie centra en zijn er oplossingen geleverd voor een dubbele in- en uitgang. En doordat we intern alles op orde hebben en een gezond team, werken we als Bridges2000 elke dag ook weer met veel enthousiasme aan nieuwe innoverende projecten voor de maritieme, wind- en offshore sector.