online versie

IRO nieuws juni

15 juni 2023

Terugblik Global Offshore Wind

Woensdag 14 en donderdag 15 juni was Londen even het centrum van de offshore wind industrie. Global Offshore Wind is een compacte, zeer goede beurs, waar de meeste belangrijke partijen acte de presence gaven, waaronder ook een aantal ontwikkelaars. Vanuit Nederland was een flink aantal bedrijven aanwezig, waarvan tien op het Nederlandse Paviljoen, namens Wind & Water Works door IRO georganiseerd. Voorafgaand aan de beurs werden wij zeer gastvrij ontvangen op de Nederlandse Ambassade voor een receptie, zodat meteen met het netwerken kon worden begonnen. Al met al een succesvolle beurs met een goede vibe! Bekijk hier de foto’s.

Nieuws

Nieuwe leden

IRO verwelkomt de volgende nieuwe leden:

Nieuw lid in de schijnwerpers: SRC Netherlands

Wij zetten we graag onze zeer gewaardeerde IRO leden in de schijnwerpers met een kort interview. Deze keer maken we kennis met SRC Netherlands in een persoonlijk gesprek met Arthur de Boer, Commercial Director. Lees hier het interview.

Reminder: Ledenbijeenkomst Nsecure - 22 juni

Donderdag 22 juni nemen we een kijkje in de unieke keuken bij IRO lid Nsecure, marktleider en IT-dienstverlener in toegang en security. Het thema van de middag is ‘Digitalisering van security‘. Met dìt zonnige weer ontvangst & netwerkborrel op het dakterras! Wees er ook bij op donderdag 22 juni en meld je hier aan! Het wordt een leuk programma!

EIC's Brainday - 29 juni

Op donderdag 29 juni vindt de EIC’s Brainsday plaats op EIC Mainport in Rozenburg. Jonge talenten met verschillende vaardigheden zijn van harte uitgenodigd om op deze dag intensief met elkaar samen te werken aan het ontwikkelen van innovatieve modules die behulpzaam zijn om het energieverbruik te verduurzamen. Voor meer info over het programma en aanmelden, neem contact op met Willem Aalders van Deal Drechtsteden.

Infosessie Afrika - 5 juli

Het Afrikaanse continent biedt veel aan energie gerelateerde projecten, fossiel maar ook op het gebied van renewable energy. Projecten en dus mogelijkheden om ook daadwerkelijk business te kunnen doen. Op woensdag 5 juli word je meegenomen in alle ins & outs over de energy opportunities in Namibië, Tanzania en Senegal/Mauritanië. Check de calendar voor meer info en meld je aan.

Save the date: 6 & 21 september

Check de links voor meer info, de officiële uitnodigingen volgen binnenkort!

 

Offshore Experience - 12 september

Op dinsdag 12 september vindt de Offshore Experience plaats in Den Helder. De kern van dit event is de verdere ontwikkeling van de duurzame blauwe economie, met dit jaar speciale aandacht voor het thema Secure@Sea. Met een inspirerende keynote speech en paneldiscussie, diverse verdiepende masterclasses en verschillende experiences die je zelf kunt ervaren krijg jij als bezoeker van de Offshore Experience nieuwe inzichten in de uitdagingen en kansen rondom veiligheid. Kijk hier voor meer info.

Ocean Energy Europe Conference – 25 & 26 oktober 2023

Tijdens dit evenement wordt het Nederlands paviljoen georganiseerd door Dutch Marine Energy Centre (DMEC), IRO, Gemeente Den Haag en de provincie Zuid-Holland. In het paviljoen showcasen Nederlandse ocean energy technologie ontwikkelaars, research & test faciliteiten en offshore en supply chain bedrijven de toonaangevende positie van Nederland op het gebied van ‘offshore renewable energy’. Neem voor meer info over deelname contact op met Uyen Phuong Le, DMEC.

Verspil geen energie en schrijf je in voor onze cursussen!

Je kennis verbreden of een (nieuwe) collega introduceren in de wereld van offshore energy? Schrijf je dan in voor onze cursussen:

  • Offshore energy: van fossiel naar duurzame energie (20 september)
    Voor meer info en registratie: klik hier
  • Offshore wind basics (28 september)
    Voor meer info en registratie: klik hier

Young IRO drinks - 23 juni

Op vrijdagmiddag 23 juni staan weer de Y-IRO Quarterly Drinks gepland in the Captain’s Cabin in Rotterdam. Check de kalender voor meer info.

Welkom nieuwe Young IRO Bestuursleden

Er waait een frisse wind bij Young IRO! Pieter Spruijt (Damen) en Vera Terlouw (Allseas) zijn toegetreden tot het Young IRO Bestuur. Hartelijk welkom!

Ook lid worden van Young IRO? Meld je hier aan!

Meer Nieuws
Branchevereniging voor de Nederlandse Toeleveranciers in de Offshore Energie Industrie

Boompjes 40
3011 XB Rotterdam
The Netherlands
+31 793411981
info@iro.nl
www.iro.nl

Online versie Uitschrijven Email voorkeuren