Conferentie “The rebirth of a nation”

World Trade Center Rotterdam Conferences & Exhibitions

The rebirth of a nation
Plannen wederopbouw Oekraine

Op 24 februari 2022 startte de Russische Federatie een invasie in Oekraïne. De oorlog duurt inmiddels meer dan een jaar en kent vele slachtoffers en vreselijke verwoestingen. Ondanks de oorlog gaat in grote delen van Oekraïne het leven min of meer gewoon door en worden er zaken gedaan. En er worden plannen gemaakt voor de wederopbouw!

Het World Trade Centre Kyiv heeft een initiatief gestart om het Europese bedrijfsleven te informeren over de plannen die op dit moment in Oekraïne gemaakt worden om na afloop van de oorlog de wederopbouw vorm te geven. De komende periode wil WTC Kyiv in een aantal Europese steden een grote conferentie organiseren waar geïnteresseerde bedrijven en organisaties kennis kunnen nemen van de plannen.

Als een van de eerste Europese steden is Rotterdam op donderdag 29 juni a.s. het toneel van deze conferentie “The rebirth of a nation”.

Nederland ondersteunt Oekraïne sinds de invasie. Nederland zal voor de wederopbouw een cruciale rol spelen op de volgende terreinen:

  1. landbouw & agrotech
  2. Logistiek & industrie terreinen
  3. Alternatieve energie & equipment
  4. Havens & scheepsbouw
  5. Duurzaamheid

Programma
Woensdag 29 juni 2023
8.30 – 18.20 uur

Locatie
World Trade Center Rotterdam

In bijgaande documentatie vindt u het programmaoverzicht en extra inhoudelijke informatie zoals industriële clusters waar specifiek aandacht naar uitgaat.

uitnodigingsbrief
programma