Het Grootste Online Offshore Café van Nederland! Meld je aan!

Online Member meetings

Om het jaar goed met elkaar af te sluiten opent IRO samen met NWEA, AYOP, Promotion Council North Sea Port, Energy Port Zeeland, Northern Netherlands Offshore Wind (NNOW), North Sea Energy Gateway, Rotterdam Offshore Wind Coalition en de Offshore Community Rotterdam (RPPC) voor àlle leden op woensdag 15 december hét (online) Offshore Café.
De leden kunnen hier een uur lang onderling speeddaten en aansluitend met elkaar napraten.

DRAAI MEE IN DE NETWERKCARROUSEL

Als je deelneemt aan deze bijeenkomst draai je mee in een netwerkcarrousel, waarbij leden van bovengenoemde organisaties ‘random’ met elkaar worden gematched. Gedurende zes minuten ga je met elkaar in gesprek, waarna de carrousel vervolgens weer doordraait naar een volgende match. Het is dus steeds een verrassing met wie je in contact komt.
Een mooie en laagdrempelige manier om met elkaar even bij te praten, kennis te delen en natuurlijk ook om elkaar fijne feestdagen te wensen!

DATUM

Woensdag 15 december

PROGRAMMA

  • 14.45 – 15.00: digitale inloop
  • 15.00 – 15.05: welkomstwoord en uitleg netwerkcaroussel
  • 15.05 – 16.00: speeddaten!
  • 16.00 – 16.30: napraten in het grootste online Offshore Café

AANMELDEN

Klik op deze link om je aan te melden.
Je ontvangt kort voor aanvang van de onlinebijeenkomst een mail met verdere instructies en een link om in te kunnen loggen.

Schrijf je nu in! Deelname is gratis en alleen toegankelijk voor de leden van IRO, NWEA, AYOP, Promotion Council North Sea Port, Energy Port Zeeland, Northern Netherlands Offshore Wind (NNOW), North Sea Energy Gateway, Rotterdam Offshore Wind Coalition en de Offshore Community Rotterdam (RPPC).