Het Nederlands Industrie Debat 2023 (met IRO korting!)

Nieuwegein Conferences & Exhibitions

Vooraanstaande sprekers verenigen zich om de toekomst van de Nederlandse industrie te vormen op Het Nederlands Industrie Debat 2023 op maandagmiddag 23 oktober.

De energietransitie en de toenemende druk om duurzame praktijken te omarmen hebben geleid tot ingrijpende veranderingen in de industriële sector van Nederland. Om de cruciale kwesties rond de industrialisatie, duurzaamheid en economische stabiliteit te verkennen, verenigen vooraanstaande leiders zich op Het Nederlands Industrie Debat 2023, een evenement dat industrie professionals verbind om diepgaande discussie aan te gaan en toekomstgerichte oplossingen biedt.

De krimp van de Nederlandse industrie heeft aanzienlijke macro-economische gevolgen voor Nederland als geheel. Deze ontwikkeling raakt niet alleen de industrie zelf, maar heeft ook invloed op werkgelegenheid, investeringen en handelsrelaties. Het Nederlands Industrie Debat 2023 biedt een platform om deze complexe problematiek te analyseren en strategieën te ontwikkelen die de balans tussen leveringszekerheid, betaalbaarheid en duurzaamheid herstellen.

De deelname van gerenommeerde sprekers zoals Frans Everts, Hans Coenen, Cora van Nieuwenhuizen, Coby van der Linde, Hans van den Berg, Guido Janssen, Karlo van Dam, Arend Jan Boekestijn en Remco de Boer, onderstreept het belang van dit debat.
Deze sprekers en hun organisaties staan bekend om hun cruciale rol in de Nederlandse industrie en hun engagement om duurzaamheid en economische groei in balans te brengen.

Met de groeiende bezorgdheid over de de-industrialisatie van Nederland en de impact op het nationale economische landschap, is de betrokkenheid van deze vooraanstaande sprekers een duidelijk signaal dat de industrie en haar stakeholders vastberaden zijn om samen te werken aan duurzame oplossingen en een gezonde industriële toekomst voor Nederland te waarborgen.

Meer informatie & programma

Klik hier voor meer informatie over Het Nederlands Industrie Debat 2023 en de deelnemende sprekers.

Locatie

Theater De Kom, Cityplaza
Stadsplein 6
3431 LZ Nieuwegein

Inschrijven met IRO korting

Als IRO lid kun je je nu inschrijven met een voordeel!
Bij gebruik van de code IRO100 ontvang je €100,- korting op je inschrijving.
Je betaalt dus  € 249,- voor dit middagcongres i.p.v. €349,- (excl. BTW).