IRO informatiesessie: spionage en risico’s bij reizen i.s.m. de AIVD en International SOS

Den Haag Member meetings

De offshore-industrie voert wereldwijd werk uit en medewerkers zijn vaak op reis. In deze snel veranderende wereld moet je steeds meer rekening houden met de risico’s zowel op het gebied van gezondheid en het welzijn van medewerkers als informatie-veiligheid en diefstal van bedrijfsgevoelige informatie.

Actuele risico’s bij internationaal werken, toegelicht door:

IRO lid International SOS

De gezondheid en het welzijn van medewerkers worden steeds belangrijker binnen offshore organisaties. Het is daarom essentieel voor organisaties om op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen die kunnen helpen bij diverse medische vraagstukken en klachten van medewerkers die zich op afstand van een medische faciliteit bevinden.

De AIVD:
De AIVD neemt u tijdens de presentatie mee naar actuele dreigingen van statelijke actoren. En biedt u hierbij inzichten in de verborgen agenda, modus operandi en voorstelbare risico’s van o.a. China. Met de bruikbare handvatten in deze sessie bent u in staat om de risico’s voor u, uw collega’s en organisatie tegen te gaan.

Wanneer:

Woensdagmiddag 10 april

Programma:

14.00 uur:
Inloop & registratie

14.30 – 16.30 uur:

  • Introductie/pitch Security Delta (HSD)
  • Presentatie International SOS
    Dr. Lars Petersen, Regional Medical Director en Corporate Global Health Advisor Offshore, zal spreken over de technologische ontwikkelingen en innovatie op het gebied van Offshore Telemedicine. Hij zal uiteenzetten hoe nieuwe communicatietechnologieën kunnen worden ingezet om offshoremedewerkers nog sneller, beter en effectiever medisch te begeleiden en ondersteunen.
  • Presentatie AIVD met Q&A: spionage en risico’s bij reizen

16.30 uur:
Afsluitende netwerkborrel

Locatie:

HSD Campus
Wilhelmina van Pruisenweg 104
2595 AN Den Haag

Aanmelden:

Binnenkort wordt de inschrijving opengezet.

Wees erbij en ervaar een reeks aan eye-openers, waarmee jij of je collega de volgende keer beter beslagen op reis kunt gaan.

  • Register

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.