IRO informatie event: The day you get hacked!

Rotterdam Member meetings

Stel je voor hoe de dag eruit ziet wanneer jouw organisatie wordt geconfronteerd met een cyberaanval. Wordt deze dag chaotisch of kun je de situatie onder controle houden? Wat betekent een cyberaanval voor jouw business? Eén ding is zeker: deze dag zal vroeg of laat komen.

Woensdagmiddag 5 juni organiseren wij in samenwerking met hunt & hackett een informatie event over dit thema.
Het thema van dit informatie event is urgenter dan ooit: de sector staat voor grote uitdagingen, met een toenemende dreiging van cyberaanvallen. In een recent gepubliceerd artikel van safety4sea wordt dit uitgebreid toegelicht. Ook werd Royal Dirkzwager vorig jaar nog slachtoffer van een ransomware aanval. Bereid je dus voor op een middag vol waardevolle inzichten, zodat je beter weet wat te doen mocht een dergelijke situatie zich voordoen.

Hunt & Hackett is een toonaangevend Nederlands cybersecuritybedrijf.
Hun visie: organisaties en bedrijven in o.a. de kritische offshore energiesector een antwoord bieden tegen de toenemende cyberdreigingen.

De experts van Hunt & Hackett hebben een bewezen staat van dienst in het bestrijden en oplossen van (gerichte) ransomware aanvallen en digitale spionage. Zij waren actief bij spraakmakende zaken zoals de hack bij Certificaatautoriteit DigiNotar en de ransomware aanval met WannaCry die in meer dan 150 landen computers besmette. Hunt & Hackett heeft ook de gemeente Buren geholpen na de hack en datalek.

Hunt & Hackett is in 2020 opgericht door Ronald Prins (medeoprichter van Fox-IT) en Jurjen Harskamp (voormalig directielid bij Fox-IT en voormalig bestuurslid van EclecticIQ).

Programma:

14.30 – 15.00 uur
Inloop & registratie

15.00 – 16.30 uur
Presentatie met Q&A:
“De dag dat je wordt gehackt” door Mattijs Dijkstra, Senior Incident Handler Hunt & Hackett

We geven je inzicht in de belangrijkste cyberdreigingen van de sector, nemen je mee in de harde realiteit van een cyberaanval en geven handvatten voor de juiste cybersecurityaanpak en strategie.

Moderator:
Tom Moester –  Senior Security Expert

Tijdens de Q&A sessie met ONE-Dyas bespreken we hoe zij omgaan met de uitdagingen van hun dreigingslandschap, welke preventieve maatregelen ze treffen en hun ervaringen met cyberbeveiling.

16.30 – 17.30 uur
Afsluitende netwerkborrel

Datum & locatie:

Woensdagmiddag 5 juni

Maritiem Museum Rotterdam
Leuvehaven 1
3011 EA Rotterdam

Voertaal:

Nederlands

Aanmelden:

Zie het formulier hieronder.

Wees erbij en ervaar een reeks aan eye-openers voor jou en je bedrijf. Mis het niet!

NB: deel deze uitnodiging met collega’s voor wie dit onderwerp interessant is.

  • Register

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Google calendar Outlook/iCal