Offshore Technology Conference Asia (OTC Asia) 2022

March 22 - 25 | Kuala Lumpur, Maleisië Conferences & Exhibitions

Van 22 tot en met 25 maart 2022 vindt de beurs Offshore Technology Conference Asia (OTC Asia) plaats in Kuala Lumpur. Ook dit jaar is Petronas weer de ‘Supporting Partner’. OTC Asia biedt een uitstekende gelegenheid om ideeën uit te wisselen, te netwerken en geïnspireerd te raken. Netherlands Maritime Technology organiseert aankomende editie wederom een Holland Paviljoen. Is jouw bedrijf erbij?

OTC Asia

OTC Asia is in 2020 vanwege de Corona pandemie als virtuele beurs doorgegaan, maar de voorbereidingen voor de editie in 2022 zijn weer in volle gang. Wat kun je verwachten tijdens OTC Asia? Meer dan 15.000 bezoekers uit minstens 65 landen, 8 landenpaviljoens en dik 200 beursdeelnemers. Maar ook een conferentie met 400 sprekers en meer dan 1500 deelnemers. OTC Asia is naast een uitstekende plek om nieuwe contacten op te doen, ook geschikt om meer kennis te vergaren.

In 2018 namen 218 exposanten deel, waren er landenpaviljoens uit onder meer Australië, Canada, China, Nederland, Korea, Maleisië, Noorwegen en Singapore en bezochten 19.000 bezoekers uit 70 landen de beurs.

Zes redenen om te kiezen voor deelname via het Holland Paviljoen

 1. Door de opvallend Nederlandse uitstraling die het Holland Paviljoen typeert, weet de beursbezoeker die op zoek is naar kwaliteit en innovatief vakmanschap jouw bedrijf zeker te vinden.
 2. Het Holland Paviljoen van 144 m2 is centraal gelegen, een toplocatie voor bedrijven die het verdienen in de spotlights te staan. Kies zelf het gewenste aantal meters. Er geldt een minimale hoeveelheid van 9 m2 voor je stand, geen maximale.
 3. Bespaar tijd en moeite. Neem heerlijk ontzorgd deel aan OTC Asia. NMT maakt het voor je mogelijk en biedt je ook het comfort van de beschikbaarheid over WiFi.
 4. De gezelligheid van het samen met andere Nederlandse maritieme bedrijven deelnemen aan een beurs. Via het Holland Paviljoen bouw je aan en onderhoud je je maritieme netwerk.
 5. Nodig al je (potentiële) klanten uit voor de Holland Networking Reception.
 6. NMT brengt de ‘Hollandse touch’ mee. Het overwegend Nederlandse barpersoneel zorgt ervoor dat je de dag kunt starten met verse koffie. Ook kaas, pepermuntjes en drop reizen met je mee.

Holland Paviljoen

Deelname is inclusief:

 • Ondersteuning vanuit NMT
 • Standbouw inclusief uiting van je bedrijfslogo en -naam
 • Stand inventaris, elektra en verlichting
 • Gezamenlijke centrale lounge met catering
 • Holland netwerkreceptie
 • Aanbieding via NMT’s vaste transporteur IMPECO voor transportarrangement
 • Gezamenlijke PR
 • WiFi beschikbaar op het NL Paviljoen

Oppervlakte paviljoen

144 m2

Kosten

De prijs per m2 voor leden van Netherlands Maritime Technology en/of IRO bedraagt € 995,- excl. BTW per deelnemer. De kosten per m2 voor niet-leden bedragen € 1095,- excl. BTW per deelnemer. Er geldt een minimale afname van 9 m2 per bedrijf. Prijzen zijn excl. reis- en verblijfskosten. Er is plek voor 10 tot 12 deelnemers.

Let op: Deze beursdeelname wordt onder voorbehoud van genoeg aanmeldingen georganiseerd.

Aanmelden

Voor aanmelden als IRO lid kun je terecht bij NMT via dit aanmeldformulier of neem bij vragen contact op met Marjan Lacet, Trade Promotion Manager Netherlands Maritime Technology via lacet@maritimetechnology.nl of Tel. +31 (0) 88 44 51 022.