Online speeddaten met de on- en offshore windsector

Online Member meetings

Veel leuke en enthousiaste reacties na de eerste online speeddatebijeenkomst tussen de leden van de Offshore Community Rotterdam/RPPC en IRO. Ruim 80 deelnemers spraken in een uur tijd zo’n 8-9 branchegenoten uit de Offshore Energie Industrie.
Duidelijk is dat in dit digitale tijdperk de behoefte misschien nog wel groter is dan ooit om contacten te leggen en te onderhouden, kennis te delen of gewoon even gezellig bijpraten over de boeiende industrie waarin wij allen actief zijn.

Om die reden hebben de Offshore Community Rotterdam/RPPC en de IRO besloten om dit jaar op frequente basis elkaar online te ontmoeten en daarbij telkens een andere ledenorganisatie uit te nodigen.
Op vrijdag 30 april doen wij dit met de leden van NWEA.

Draai mee in de netwerkcarrousel

Als je deelneemt aan deze bijeenkomst draai je mee in een netwerkcarrousel, waarbij bedrijven vanuit de verschillende netwerkorganisaties zoveel mogelijk met elkaar zullen worden gematched. Gedurende zes minuten ga je met elkaar in gesprek, waarna de carrousel vervolgens weer doordraait naar een volgende match. Het is dus steeds een verrassing met wie je in contact komt.
Een mooie en laagdrempelige manier om te netwerken – kennis te delen – afspraken te maken – bijpraten over de Offshore Energy Industry en natuurlijk ook om een leuke bijeenkomst te hebben!

Datum & tijd

Vrijdag 30 april, 11:00-12:30 uur

Programma

• 10.45 – 11.00 uur: virtuele inloop, chatbox geopend
• 11.00 – 11.05 uur: welkomstwoord en uitleg netwerkcarrousel
• 11.05 – 12.00 uur: netwerkcarrousel
• 12.00 – 12.30 uur: napraten in de virtuele netwerkruimte (facultatief)

Aanmelden

Klik hier om je in te schrijven

Deelname is gratis en alleen toegankelijk voor de leden van de Offshore Community Rotterdam/RPPC, IRO, NWEA en de Rotterdam Offshore Wind Coalition.

Je ontvangt kort voor aanvang van deze online bijeenkomst een mail met verdere instructies en een link om in te loggen.