Virtuele missie offshore windenergie Polen

Online Trade missions

Op 10 en 11 december organiseert de Nederlandse overheid in samenwerking met brancheverenigingen HHWE, NWEA en IRO een virtuele missie offshore windenergie in Polen met Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

Informatie programma

Tijdens deze missie krijgt u een goed beeld van de ontwikkelingen in de offshore windsector in Polen. Deze sector ontwikkelt zich razendsnel en biedt de Nederlandse ondernemer mooie kansen. De missie geeft u een goed beeld van de plannen van overheden voor offshore windenergie in het Baltische Zeegebied. Daarnaast kunt u de belangrijkste kansen voor uw bedrijf verder verkennen. Ten slotte is er ruimte om uw zakelijke netwerk op te bouwen, uit te breiden en/of te bestendigen via webinarsessies, individuele online matchmaking op maat (een-op-een afspraken per bedrijf) en matchmaking op eigen initiatief via het virtuele b2match-platform.

Kosten en aanmelding

Meer informatie over deze missie en het programma vindt u op www.rvo.nl/digimissiepolen. Op deze website kunt u zich ook aanmelden.
Deelname kost € 250 per organisatie (maximaal 2 deelnemers per organisatie).
Bij meer dan 2 deelnemers betaalt u € 125 per extra deelnemer.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met NWEA, Daniëlle Veldman, danielle.veldman@nwea.nl (+31 6 54732961), of met RVO, Hanneke Bogaerts (projectleider virtuele missie Polen), hanneke.bogaerts@rvo.nl.