Webinar: Alles over 100 mio noodpakket voor Startups

Online Webinars

In dit webinar legt Rinke Zonneveld, Executive Director van Innovation Quarter, alles uit over de 100 mio noodmaatregel voor Startups en Scaleups;

– Hoe is deze noodmaatregel tot stand gekomen

– Voor wie geldt deze maatregel en voor wie niet

– Hoe kom je in aanmerking voor deze noodsteun

– Hoe ziet de afhandeling van de regel er uit in de komende maanden

Tevens biedt het webinar de mogelijkheid tot het stellen van vragen, die worden gecureerd.

Het KPN liaison management team Startups en Scaleups en KPN Ventures, doen in deze tijden extra hard hun best van waarde te zijn voor het startup ecosysteem, door het faciliteren van deals, maar ook het geven van de waardevolle informatie.

We zijn dan ook erg verheugd dat Rinke, die actief betrokken is geweest bij de tot standkoming van deze maatregel, maar ook de uitvoering hiervan, in een uurtje het startup ecosysteem op een persoonlijke manier kan bijpraten.

Wil jij weten of de maatregel ook voor jou relevant is en hoe je daar gebruik van kunt maken? Schrijf je dan nu gratis in en join us woensdag 29 april van 13:30-14:30 uur online!

Heb je al een vraag die je graag beantwoord wilt hebben, mail die dan voor dinsdag 28 april naar kpnnewbusiness@kpn.com, zodat wij aandacht kunnen geven aan de onderwerpen waar het meeste vraag naar is. Uiteraard kun je je vragen ook chatten tijdens het event.

En we nemen het event op en zullen dat erna online delen, Zo hoeft niemand iets te missen.