Women in Energy NL (met IRO-korting!)

Den Haag Conferences & Exhibitions

Op vrijdag 11 november vindt het Women in Energy NL evenement plaats bij het KIVI (Koninklijk Instituut Van Ingenieurs), Prinsessengracht 23 in Den Haag.

Women in Energy brengt op deze dag vraag en aanbod samen: vrouwelijke professionals die graag door willen stromen en de organisaties die op zoek zijn of die deze professionals ondersteunen in hun loopbaan- en leiderschapsontwikkeling.

Als lid van IRO kun je met korting naar deze dag!

Ontmoet 100 (ervaren) vrouwelijke professionals uit de hele breedte van de energiesectoren tijdens een dagprogramma met sprekers, binnen interactief programma en op de netwerkborrel.

Conferentie & paneldiscussies

Tijdens het ochtendprogramma worden deelnemers via lezingen en paneldiscussie geïnformeerd en geïnspireerd over de kansen en uitdagingen voor vrouwen in de energietransitie.
Marsha Wagner opent vanuit Topsector Energie. Naast haar bieden we het podium aan inspirerende sprekers als Marjolein de Gorter (TenneT), Sarike van Wette (Alliander), Sahar Yadegari (VHTO) en Anne Schipper (Utrecht Municipality en voormalige voorzitter van Jong RES).

Interactief middagprogramma

Het middagprogramma is gericht op matchmaking en het bouwen aan nieuwe connecties en verbindingen. Bedrijven en organisaties verzorgen vanuit meerdere vergaderruimtes binnen het KIVI matchmaking sessies, workshops en loopbaanbegeleiding.
Je kunt je vanaf dinsdag 11 oktober inschrijven voor workshops en sessies van Alliander en TenneT, VHTO, Sustainable Talent, 75inQ en meer.

Netwerk app

Via een app kun je je van te voren aanmelden voor de verschillende sessies. Bovendien biedt Women in Energy via deze app alle deelnemers de gelegenheid om voor en na het evenement in contact te komen met elkaar en de sponsoren, om zo het optimale te halen uit het evenement. Maak dus nu al een afspraak met de mensen die je echt wilt spreken op 11 November!
Tijdens de netwerkborrel is er tijd en gelegenheid om na te praten en je netwerk te vergroten.

Organisatie

Women in Energy 2022 wordt georganiseerd door 75inQBrandmarionZaken die Zin gevenBlue Green Feather (Windpowernl) en Netwerk Vrouwelijke Ingenieurs (NVI).
De organisatie wordt ondersteund door een Comité van Aanbeveling met vertegenwoordigers vanuit de verschillende branches.

Aanmelden met korting

Als lid van IRO krijg je 11% korting op een dagticket.
Ga naar https://www.womeninenergy.nl/live2022/ om een ticket te kopen en gebruik de code IROWIE2022

Meer informatie

Mail naar: info@womeninenergy.nl