Fabricom Offshore Services wordt Equans Offshore Services

05-10-2022 Member news

We delen u met veel genoegen mee dat de Bouygues Groep de overname van EQUANS van ENGIE, op 4 oktober 2022 succesvol heeft afgerond en daarmee 100% aandeelhouder is geworden van EQUANS.

Deze overname maakt het mogelijk een wereldleider in multi-technische services te creëren. EQUANS zal samen met Bouyques Energies & Services de belangrijkste Business Unit vormen binnen de groep Bouyques (omzet 17 miljard Euro en bijna 100.00 medewerkers). Op deze wijze realiseert de groep Bouygues haar streven zich sterk en duurzaam te positioneren in deze sector en op die manier nog actiever bij te dragen aan de energie-, digitale- en industriële transitie.
Gedreven door dezelfde waarden en visie, biedt EQUANS u nog meer capaciteit en kennis gebundeld op een manier die bijdraagt aan de uitdagingen waar we, anno 2022 en de komende jaren in de wereld voor staan.

In lijn met deze verandering heeft FABRICOM OFFSHORE SERVICES haar commerciële naam gewijzigd in EQUANS OFFSHORE SERVICES.

De nieuwe naam benadrukt onze focus op het leveren van hoogwaardige project-, inspectie- en personeelsdiensten aan zowel onze nieuwe klanten als onze loyale, langdurige klanten in de offshore energiesector en onze ondersteuning aan hen in hun eigen transitiestrategieën.