AVT HYDRAULIEK SERVICE PARTNER BOSCH REXROTH

28-03-2018 Roosendaal

AVT Hydrauliek verstevigt haar positie en wordt officieel service partner van Bosch Rexroth. Het familiebedrijf A. van Tilburg Hydrauliek bv is door Bosch Rexroth officieel benoemd tot service partner van Bosch Rexroth voor Zuid-West Nederland in de mobiele en industriële markt. Hiermee verstevigt AVT Hydrauliek haar positie als specialist op het gebied van hydrauliek. Bosch Rexroth is een gerenommeerd merk in technologie-overkoepelende automatiseringsoplossingen. Dit partnerschap richt zich specifiek op alle hydraulische onderdelen in de mobiele en industriële markt. Vandaag tekenden Ton van Tilburg en Pieter Oosterhof (Rexroth Bosch Group) vol trots voor het partnerschap.

Directeur Ton van Tilburg: “We zijn trots om na ruim 20 jaar sales partner, nu ook service partner voor Bosch Rexroth te mogen zijn. Het is een erkenning dat zo’n gerenommeerde partij kiest voor ons als vertegenwoordiging van hun service activiteiten voor Zuid-West Nederland. Door dit label verlenen we door Bosch Rexroth geautoriseerde service en verkopen we het originele Bosch Rexroth assortiment zoals pompen, motoren en filters. Door deze samenwerking verstevigen we onze positie als specialist op het gebied van hydrauliek.”

In de afgelopen 50 jaar heeft AVT Hydrauliek zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van reparatie, onderhoud, keuring en modificatie aan (of nieuwbouw van) hydraulische systemen (zowel mobiel als stationair). Dit gebeurt zowel in onze moderne werkplaats in Roosendaal als op locatie. Wij zijn werkzaam in o.a. de staalindustrie, verpakkingsindustrie, voedselindustrie, afvalverwerkingsindustrie, grondverzet, landbouwmechanisatie, automotive en in de infratechniek. Ook inspectie, reparatie en eventuele nieuwbouw van hydraulische cilinders behoort tot de diensten van AVT Hydrauliek. In de werkplaats in Roosendaal beschikken wij over een speciaal ontwikkelde cilinder montage/demontage bank en diverse speciale gereedschappen om cilinders van verschillende bouwtypen en grootte te kunnen inspecteren en repareren.