Lancering van de 4-delige Documentaire Serie ‘Heels of Steel’

15-02-2024

Lancering van de 4-delige Documentaire Serie ‘Heels of Steel’

Het team van NorthCmedia is verheugd om de lancering aan te kondigen van de inspirerende documentaire serie ‘Heels of Steel’. Deze vierdelige serie volgt de fascinerende verhalen van vier gepassioneerde vrouwen in hun beroep, terwijl ze uitdagende taken uitvoeren op diverse locaties bij interessante bedrijven, waaronder Heerema en TenneT.

Met ‘Heels of Steel’ willen we de schijnwerpers richten op de kansen aan boeiende carrièremogelijkheden die ook voor vrouwen beschikbaar zijn. Onze serie toont de dames in actie tijdens hun werk, zowel offshore als aan de wal. We zijn ervan overtuigd dat deze serie een geweldige start is om prachtige content te produceren waarin vrouwen centraal staan.

Elke uitzending, wordt wekelijks vanaf 8 maart 2024 om 12.00 uur online uitgezonden op YouTube HOS en via onze website www.heelsofsteel.eu. Ook via LinkedIn HOS kunt u de uitzendingen bekijken. We hopen op veel betrokkenheid en het delen van de serie, zodat we samen een groot publiek kunnen bereiken. We hopen ook op jullie medewerking hierin, en vragen dan ook om de serie zo veel mogelijk te delen, zodat we organisch met elkaar een groot publiek gaan bereiken.

Met ‘Heels of Steel‘ willen we niet alleen de nieuwe generatie aanspreken, maar ook zijinstromers en young professionals die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Deze documentaire serie belicht het potentieel en de kennis van vrouwen in de industrieën waar ze vaak ondervertegenwoordigd zijn.

Vragen?

Heeft u vragen over ‘Heels of Steel‘ of bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan een van onze (nieuwe) afleveringen? Wellicht heeft u tips voor ons? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We nodigen iedereen uit om te genieten van de boeiende verhalen van deze sterke vrouwen in ‘Heels of Steel’. Bedankt voor het delen en veel kijkplezier!

Met hartelijke groeten,
Team NorthCmedia
Irene ‘t Hart / Owner
Email: irene@northcmedia.com / Northcmedia.com