Nieuw lid in de schijnwerpers: Etteplan

23-01-2020 Member news

Nieuw lid in de schijnwerpers: Etteplan

IRO heeft recentelijk Etteplan als nieuw lid mogen verwelkomen. In een persoonlijk interview met Mick van Sliedregt, Area Manager Technical Documentation Services NL West, maken wij kennis met Etteplan.

Waar blinken jullie in uit?

“Laten we beginnen met onze brand promise: Engineering with a difference! Concreet komt dit neer op onze andere aanpak daar waar het gaat over het aanbieden van diensten met betrekking tot uitwisseling van technische productinformatie en aanverwante services. Toegevoegde waarde bieden aan de activiteiten van onze klanten op gebied van technische informatie uitwisseling, digitalisering en support in ontwikkeling daartoe op divers engineer gebied. We zorgen er ook voor dat we de kennis overdragen en helpen structureren, bijvoorbeeld door middel van trainingen.”

Wat trok jullie over de streep om lid te worden?

“Ondersteuning door IRO maakt het mogelijk contacten te leggen en bekendheid van ons merk te vergroten. Het is van belang dat op deze manier bedrijven/leden ons weten te vinden. Gezien de diverse bedrijven binnen jullie organisatie kunnen we overtuigend wederzijds van toegevoegde waarde zijn, maar we moeten elkaar wel weten te vinden! Via IRO is één van de mogelijkheden. We hebben veel klanten in West Nederland en om beter te voorzien in de vraag vanuit onze klanten, en de mogelijkheid op locatie te werken, moeten we dicht bij onze klanten gesitueerd zijn. Rotterdam is één van onze kantoren in Nederland en een mooie uitvalbasis voor deze regio. Kennisuitwisseling, dat kun je alleen doen als je daadwerkelijk bij de klant bent.”

Wat hebben jullie de andere leden te bieden?

“Kort samengevat; Inzet van expertise op het gebied van technische informatie uitwisseling gegenereerd vanuit een verscheidenheid aan bronsoftware/OEM informatie. Zorgen dat productdata en aanverwante procedures op de juiste plaats beschikbaar zijn voor de juiste eindgebruiker via de beschikbare devices, al dan niet embedded in het product. Kennis management en controle over uitgaande gegenereerde informatie wordt steeds belangrijker. Industrie 4.0, verbinden van informatie via diverse platformen, is volop in beweging en het is de toekomst! Binnen Etteplan zijn we wereldwijd actief binnen vele bedrijfstakken en evenzoveel ondernemingen.”

Waar komen we jullie als eerste tegen?

“Naast de eerstvolgende algemene bijeenkomsten hopen we natuurlijk zo snel mogelijk te mogen pitchen op één van jullie bijeenkomsten voor verdere kennismaking met de leden. Daarnaast kunnen we eventueel in samenspraak met IRO, specifieke bijeenkomsten organiseren voor verdere informatiedeling en nadere kennismaking met Etteplan.”