Nieuw lid in de schijnwerpers: Vermeulen Europoort

16-03-2023 IRO news

Nieuw lid in de schijnwerpers: Vermeulen Europoort

IRO heeft recentelijk Vermeulen Europoort als nieuw lid mogen verwelkomen. In een persoonlijk interview maken wij kennis met hun Sales Manager, Perry Pieëte.

Waar blinken jullie in uit?

Onze core business is het leveren en installeren van staalkabels en alle overige denkbare hef- en hijsmiddelen. Door onze inmiddels zeventig jaar aan ervaring, weten wij als geen ander hoe een staalkabel toegepast moet worden in iedere denkbare kraan. Of dit nu voor off- of onshore toepassingen gaat, wij komen wel met de oplossing.

Wat trok jullie over de streep om lid te worden?

Voornamelijk de grootte van de vijver waarin gevist kan worden. IRO biedt het ideale platform om in contact te komen met alle denkbare partijen in de offshore. Tevens zijn wij van mening dat wij waarde kunnen toevoegen binnen de community met onze kennis en kunde.

Wat hebben jullie de andere leden te bieden?

Wij zijn al zeer ruime tijd actief in de maritieme sector en hierdoor hebben we het meeste ook wel gezien en gedaan. Vermeulen Europoort heeft een vaste groep medewerkers die al jarenlang aan het bedrijf verbonden zijn en zodoende de nodige kennis en ervaring in huis hebben. Wij merken dat de echt moeilijke technische vragen in sommige gevallen doelbewust bij ons worden neergelegd, aangezien de klanten weten dat wij met de juiste antwoorden of oplossingen komen. Prijs is dan niet altijd leidend, meer het juiste antwoord.

Hoe draagt Vermeulen Europoort bij aan de energietransitie?

Veel van onze klanten hebben de komende jaren hun handen vol om mee te gaan in de veranderende wereld om ons heen en dan met name de energietransitie. Wij proberen ze bij te staan door mee te denken in hun lopende projecten en eventuele, meer duurzame, aanpassingen aan te dragen.