Uitnodiging Value Chain Meeting, vrijdag 9 oktober

06-10-2020 Member news

Uitnodiging Value Chain Meeting, vrijdag 9 oktober

A.s. vrijdag, 9 oktober, van 10:00-12:00 uur vindt de derde value chain meeting plaats van het Moonshot project Circular Wind.

Het doel van het Moonshot project is om samen met toonaangevende ketenpartijen op basis van haalbare businesscases te komen tot een circulaire wind economie. Na twee interessante sessies, waar meer dan 100 deelnemers uit de gehele wind sector aanwezig waren, sluiten we de reeks vrijdag af met het thema cross-sector collaboration.

De vorige value chain meetings bevestigde de noodzaak om met elkaar in gesprek te gaan op onderwerpen zoals circulariteit in tenders, financiering en cross-sector collaboration.

Met sprekers als onder andere Kadri Simson (Europees commissaris voor energie), Ruud de Bruijne (RVO) en Jelle Joustra (TU Delft) zal duidelijk worden gemaakt wat er nodig is vanuit deze verschillende invalshoeken voor een circulaire wind economie.

Een industrie voorbeeld van cross-sector collaboration is het ZEBRA project van LM Windpower, Engie, Suez, Arkema, Owens Corning, Canoe en IRT Jules Verne. Middels een gezamenlijke presentatie zullen zij meer vertellen over deze unieke samenwerking.

Voertaal:

Engels

Aanmelden:

Heb je je nog niet aangemeld voor één van de eerdere value chains, maar zou je toch graag aanwezig willen zijn tijdens de derde value chain meeting?
Stuur dan een mail naar circularwind@echt.community.