online versie

IRO Nieuws oktober 2022

18 oktober 2022

WindEnergy Hamburg - terugblik

Van 27 t/m 30 september was de wind community te vinden bij de WindEnergy beurs in Hamburg. En dan bedoelen we ook echt de héle wind community! Met 10 hallen, meer dan 1400 exposanten en 30.000 bezoekers uit 92 landen is WindEnergy de grootste windbeurs van Europa. Onder de 1400 exposanten waren meer dan 100 Nederlandse bedrijven aanwezig. Zie hier een globale impressie van de beurs.

Het Wind & Water Works Dutch Village werd verzorgd door NWEA en IRO. Door de vele kwalitatief goede bezoekers was het voor de Nederlandse standhouders een groot succes. De hele week was het continu een drukte van belang. Naast het beursprogramma waren veel gezellige netwerkborrels georganiseerd. Er waren veel positieve en tevreden geluiden te horen vanuit de deelnemers van W&WW Paviljoen. Kortom, op naar de volgende windbeurzen Floating Wind Solutions in januari en Global Offshore Wind in juni 2023!

Nieuws

IRO verwelkomt nieuwe Senior PR & Communicatieadviseur

Per 1 oktober is onze nieuwe collega Gert van Doorn gestart als Senior PR & Communicatieadviseur. Gert is verantwoordelijk voor een optimale positionering van IRO, de offshore energie industrie én haar leden naar relevante stakeholders, in de brede setting van de energietransitie. Gert is te bereiken via g.vandoorn@iro.nl. We wensen Gert heel veel succes in zijn nieuwe functie bij IRO!

Save the date: ALV op 24 november bij Allseas

Op donderdag 24 november zal de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden bij Allseas in Delft. Zet de datum vast in je agenda, de uitnodiging volgt snel.

LOL bijeenkomst bij DISA Nederland

Woensdag 14 december gaan we voor onze Leden Ontmoeten Leden bijeenkomst op bezoek bij IRO lid DISA Internationalin IJmuiden. Hou de IRO website in de gaten voor het volledige programma en aanmelden.

Vooruitblik ADIPEC 2022

Van 31 oktober t/m 3 november vindt in Abu Dhabi de jaarlijkse ADIPEC beurs plaats. Met 150.000 bezoekers, 2200 exposanten, 54 NOCS & IOCS en 28 landenpaviljoens is dit één van de grootste energiebeurzen ter wereld. Nederland is goed vertegenwoordigd met 30 bedrijven op het door IRO verzorgde Netherlands Pavilion… lees meer

Netwerken op de beursvloer - Netherlands pavilions 2023

Klik op de links voor meer info over de beurzen, prijzen en aanmeldformulieren. Of neem contact op met Jeroen Tresfon via j.tresfon@iro.nl.

Schrijf je in voor onze cursussen!

Opladen met nieuwe energie? Schrijf je in voor onze cursussen voor de juiste boost!

  • Offshore energy: from fossil to renewables (1 december)
    Voor meer info en registratie: klik hier
  • Offshore wind basics (7 december)
    Voor meer info en registratie: klik hier

Check ook de online calendar voor nieuwe data!

Offshore Industry - korting voor IRO leden

Op dinsdag 8 november organiseert Management Producties een nieuwe editie van Offshore Industry, gericht op offshore energietransitie en de Europese klimaatdoelen. O.a. IRO voorzitter Mark Heine levert een bijdrage aan het programma. IRO leden ontvangen € 150,- korting. Lees hier meer voor het programma en de kortingscode.

Women in Energy NL - korting voor IRO leden

Op vrijdag 11 november vindt Women in Energy NL plaats. Women in Energy brengt op deze dag vraag en aanbod samen: vrouwelijke professionals die graag door willen stromen en de organisaties die op zoek zijn of die deze professionals ondersteunen in hun loopbaan- en leiderschapsontwikkeling. IRO leden krijgen 11% korting op een dagticket. Klik hier om een ticket te kopen en gebruik de code IROWIE2022.

Offshore Energy - korting voor IRO leden

Offshore Energy vindt plaats op 29 & 30 november 2022 in de RAI in Amsterdam en is de plek waar de gehele offshore energie-industrie samenkomt. IRO leden ontvangen 25% korting op tickets met kortingscode: PARTNER. Registreer je hier. Meer info over het programma vind je hier.

Terugblik Zuid-Korea Offshore wind informatiesessie

Woensdag 5 oktober 2022 organiseerden IRO en HHWE een Zuid-Korea Offshore wind informatiesessie in het Maritiem Museum in Rotterdam. Het evenement werd georganiseerd in het kader van Wind & Water Works. Lees hier de samenvatting.

Volg jij ons al op LinkedIn?

Ook via onze LinkedIn pagina houden wij je op de hoogte van het laatste verenigingsnieuws over onze activiteiten, ledenbijeenkomsten, beurzen en alles wat met offshore energie te maken heeft. Volg ons!

Meer Nieuws

Evenementen

dec
14

- IJmuiden

Leden Ontmoeten Ledenbijeenkomst bij DISA International/C-Ventus
Meer evenementen

Beurzen

okt
31

- Abu Dhabi (United Arab Emirates)

ADIPEC 2022
nov
15

- Singapore

Offshore South East Asia 2022 (OSEA)
nov
29

- Amsterdam

Offshore Energy – korting voor IRO leden
Meer beurzen

Cursussen

dec
01

- Rotterdam

Course Offshore Energy: from Fossil to Renewables
dec
07

- Delft

Course Offshore wind basics
Meer cursussen
Branchevereniging voor de Nederlandse Toeleveranciers in de Offshore Energie Industrie

Boompjes 40
3011 XB Rotterdam
The Netherlands
+31 793411981
info@iro.nl
www.iro.nl

Online versie Uitschrijven Email voorkeuren