online versie

IRO Nieuws mei

16 mei 2024

OTC 2024: verrassend positieve week met goede energie!

Van 6-9 mei vond in Houston de jaarlijkse Offshore Technology Conference (OTC) plaats.

Dit jaar telde het Nederlandse paviljoen 28 deelnemers en de feloranje NL branding viel goed op. Er was een mooie lounge die druk bezocht werd en met het Hatenboer-Water bottle station werden ook dit jaar weer veel wegwerp-waterflessen bespaard.

De eerste reacties waren positief; enkele deelnemers gaven zelfs aan de beurs al dubbel en dwars terugverdiend te hebben met de orders die ze ter plekke ontvingen.

De receptie was dit jaar op een nieuwe nieuwe locatie, met een dakterras in het groen. De 150 bezoekers hadden het erg naar hun zin en werden toegesproken door de consul generaal en onze voorzitter. Al met al een verrassend positieve week met goede energie! Bekijk hier de foto’s.

Nieuws

Nieuwe leden

Nieuw IRO lid in de schijnwerpers: KNRM

Vandaag in de schijnwerpers, een bijzonder nieuw IRO lid: de KNRM! Al 200 jaar redders op zee, onmisbaar voor de zeevarenden in onze industrie! Lees hier het interview met bevlogen fondsenwerver en relatiebeheerder Jeroen Wooning. En luister hier naar de podcast series ‘Redders op Zee’, ter ere van 200 jaar KNRM.

Nieuw IRO lid in de schijnwerpers: NorthCmedia

En nog een bijzonder nieuw IRO lid erbij: NorthCmedia! Lees hier het interview met de enthousiaste eigenaar en oprichter Irene ’t Hart. Onlangs kwam de, door NCM geproduceerde, vierdelige docuserie Heels of Steel uit, waarin 4 vrouwen die werkzaam zijn in de offshore energie worden gevolgd.

Kom óók naar de LOL bijeenkomst bij Reynard! - 22 mei

Woensdag 22 mei gaan we voor onze Leden Ontmoeten Leden (LOL) bijeenkomst naar de mooie nieuwe locatie van IRO lid Reynard High Voltage Solutions in Nieuw Vennep. Bekijk hier het programma en meld je aan!

Groot Maritiem Verkiezingsdebat - 29 mei

In aanloop naar de Europese verkiezingen (6-9 juni) zullen Europarlementariërs tijdens het Groot Maritiem Verkiezingsdebat op woensdag 29 mei in gesprek gaan over actuele maritieme onderwerpen. Een unieke kans voor maritieme stakeholders om meer inzicht te krijgen in de Europese standpunten van Nederlandse partijen. Check de kalender voor het programma en meld je vóór 23 mei aan!

Uitnodiging voor IRO informatie event: Je bent gehackt, wat nu? - 5 juni

Op woensdag 5 juni organiseren wij in samenwerking met Hunt & Hackett een informatie event over dit thema. Wat betekent een cyberaanval voor jouw business? Eén ding is zeker: deze dag zal vroeg of laat komen. Wees erbij en ervaar een reeks aan eye-openers voor jou en je bedrijf. Meld je hier aan en mis het niet!

Save the dates: ledenbijeenkomsten

De komende maanden gaan we weer op bezoek bij onze fantastische leden met de Leden Ontmoeten Ledenbijeenkomsten. Zet de data vast in je agenda en check de links voor meer info en aanmelden!

Meld je aan voor ADIPEC! 4-7 november

Met 184.000 bezoekers is ADIPEC (4-7 november) veruit de beste en grootste energiebeurs ter wereld, met een belangrijk deel over decarbonisatie. Sluit je aan bij de Nederlandse bedrijven op het Netherlands Pavilion, zoals Allseas, Boskalis, EMCÉ Winches, Mammoet, Soluforce, Van Oord en nog veel meer….Lees hier de mijlpalen van drie IRO leden gerelateerd aan het Midden-Oosten en ADIPEC. Neem voor meer info contact op met Jeroen Tresfon.

Early birds tickets Offshore Energy - korting voor IRO leden

Ook dit jaar is IRO supporting partner van Offshore Energy dat plaatsvindt op 26 & 27 november in Amsterdam. Tot 15 juli ontvangen IRO leden 25% korting op de Early Bird tickets met de code EARLYBIRD2024. Dit jaar krijgen studenten 100% korting op dag 2 van het evenement. Meld je hier aan.

 

Leer meer over offshore energie tijdens onze cursussen!

Kom jij of een collega die nieuw is in onze branche naar één van onze cursussen?

  • Offshore Energy: van fossiel naar duurzame energie (12 juni)
    Voor meer info en registratie: klik hier
  • Offshore wind basics (18 juni)
    Voor meer info en registratie: klik hier

Mocht je vragen hebben over deze cursussen, neem dan contact op met Barbara van Buchem.

Young IRO te gast bij Broekman Logistics

Young IRO en Young NMT waren pas geleden te gast bij (Young) Broekman Logistics waar zij een rondleiding in de terminal en het Heavy Lift Centre kregen.

Young IRO bestuurslid Sjoerd Koudijs: “We kijken terug op een succesvol evenement waar 3 Young verenigingen samenkwamen. Een mooie verbinding in onze maritieme en offshore industrie.”

Meer Nieuws
Branchevereniging voor de Nederlandse Toeleveranciers in de Offshore Energie Industrie

Boompjes 40
3011 XB Rotterdam
The Netherlands
+31 793411981
info@iro.nl
www.iro.nl

Online versie Uitschrijven Email voorkeuren