Trade mission offshore wind energy United Kingdom: 18-20 June 2018

June 18 - 20 | Manchester Trade missions

Sinds 2008 is het Verenigd Koninkrijk de wereldleider op het gebied van offshore windenergie. Met meer dan 6.072 MW geïnstalleerd vermogen (meer dan de rest van de wereld bij elkaar) en met de grootste pipeline van goedgekeurde projecten (ongeveer 34.5 GW), is het VK de juiste plek voor bedrijven en organisaties die betrokken zijn bij offshore windenergie om samen te komen.
Deze ontwikkelingen maken de offshore windenergie in het VK in de komende jaren één van de sterkst groeiende sectoren die gepaard gaat met toenemende kansen voor Nederlandse leveranciers van producten en diensten op het gebied van offshore wind.

Om deze reden organiseert de Nederlands Britse Kamer van Koophandel (NBCC) in samenwerking met IRO en Holland Home of Wind Energy een handelsmissie naar het Verenigd Koninkrijk voor Nederlandse toeleveranciers aan de offshore windsector van 18-20 juni 2018.
De missie is een vervolg op eerdere succesvolle jaarlijkse handelsmissies naar het Verenigd Koninkrijk tussen 2011 en 2017.

Doel van de missie is om Nederlandse bedrijven via individuele en collectieve matchmaking in contact te brengen met de in het VK actieve energiebedrijven, projectontwikkelaars en aannemers, en dan in het bijzonder degenen die betrokken zijn bij offshore windparken.

In de afgelopen jaren werden rondom de offshore wind missies naar het VK gesprekken gearrangeerd met partijen als Dong Energy, Mainstream Renewables, Vattenfall, RWE, KBR Power, Babcock, Eneco en EDF.

Informatie
Voor meer informatie: klik hier.

Voor vragen kunt contact opnemen met NBCC
Contactpersoon: Michiel van Deursen
Emvandeursen@nbcc.co.uk
T: +31(0)70-205 5656

Aanmelden
U kunt zich voor deze missie aanmelden door dit aanmeldingsformulier ingevuld te retourneren aan NBCC.