Laatste nieuws

 • artikel focus on collaboration – waterstof

  16-09-2019 IRO Nieuws

  IRO: Focus on collaboration

  Energy is a need which will only grow the next coming decades. Which means we need all the resources to provide in this daily requirement. However, renewable energy is not the only energy supply which…

 • RelyonNutec Zeus press release invitation

  16-09-2019 Leden nieuws

  Invitation opening new training ship RelyOn Nutec Amsterdam – for press

  The RelyOn Nutec Amsterdam training centre has been expanded with new training facilities on board of a specially designed training ship. With this expansion we can perform a wide range of fire- and life boat…

Meer nieuws

Ontmoet onze leden

De Nederlandse olie-, gas- en offshore renewable toeleveranciers behoren tot de top 5 van de wereld. De IRO leden bestaan ​​uit een breed scala van zowel multinationals als MKB bedrijven. Ze vertegenwoordigen de volledige supply chain binnen de olie-, gas- en offshore renewable  industrie, met activiteiten op het gebied van: Engineering & Consultancy, Bouw & Fabricage, Plant & Equipment supply, Contracting & Installatie, Exploratie & Productie en Personeel & HSE, zowel voor upstream olie- en gas en offshore hernieuwbare energiebronnen (wind- en mariene energie).

Lidmaatschap

IRO, de Branchevereniging voor Nederlandse Toeleveranciers in de Upstream Olie- en Gasindustrie en Offshore Renewable Industrie, behartigt de belangen van haar aangesloten bedrijven en organisaties die in Nederland zijn gevestigd. Haar activiteiten omvatten het verlenen van ondersteuning op het gebied van vertegenwoordiging aan overheden en potentiële klanten, het bevorderen van export, het ontwikkelen van nieuwe technologieën en het bieden van informatievoorzieningen.

Lees meer

Vacatures

De olie-, gas- en offshore renewable industrie biedt uitstekende kansen voor een succesvolle carrière. Op deze pagina vindt u een lijst met vacatures bij IRO leden. Nieuwe banen worden op regelmatige basis geplaatst en worden getoond in volgorde van datum. Voor meer informatie over het plaatsen van een vacature, zie www.maritiemevacaturebank.nl.

Young IRO

Jonge professionals zijn de sleutel in de missie van IRO om bij te dragen aan een toekomstbestendige en duurzame industrie, daarom omarmen ze het initiatief van Young IRO: een platform waar de volgende generatie van onze industrie verbinding kan maken, leren, geïnspireerd raken en ideeën en nieuwe innovaties kan delen!

Lees meer