Celebrating the future. Embracing the energy transition.

Laatste nieuws

 • SBM-FPSO

  29-07-2021 Leden nieuws

  SBM Offshore signs FPSO Almirante Tamandaré contracts

  SBM Offshore is pleased to announce it has signed contracts with Petróleo Brasileiro S.A. (Petrobras) for the 26.25 years lease and operation of FPSO Almirante Tamandaré. These contracts follow the signing of the binding Letter…

 • inmarsat orchestra

  29-07-2021 Leden nieuws

  Inmarsat unveils the communications network of the future

  Inmarsat ORCHESTRA will enable ground-breaking new services in new places for global mobility customers in maritime, aviation, government and enterprise The first-of-its-kind network will seamlessly integrate GEO, LEO and terrestrial 5G into one harmonious solution…

Meer nieuws

Ontmoet onze leden

De Nederlandse offshore energie toeleveranciers behoren tot de top 5 van de wereld. De IRO leden bestaan ​​uit een breed scala van zowel multinationals als MKB bedrijven. Ze vertegenwoordigen de volledige supply chain binnen de olie-, gas-, offshore renewable  en marine energie industrie, met activiteiten op het gebied van: Engineering & Consultancy, Bouw & Fabricage, Plant & Equipment supply, Contracting & Installatie, Exploratie & Productie en Personeel & HSE, zowel voor upstream olie- en gas en offshore hernieuwbare energiebronnen (wind- en mariene energie).

Lidmaatschap

IRO, de Branchevereniging voor Nederlandse Toeleveranciers in de Offshore Energie Industrie, behartigt de belangen van haar aangesloten bedrijven en organisaties die in Nederland zijn gevestigd. Haar activiteiten omvatten het verlenen van ondersteuning op het gebied van vertegenwoordiging aan overheden en potentiële opdrachtgevers, het bevorderen van export, het ontwikkelen van nieuwe technologieën en het bieden van informatievoorzieningen.

Lees meer

Vacatures

De offshore energie industrie biedt uitstekende kansen voor een succesvolle carrière. Op deze pagina vindt u een lijst met vacatures bij IRO leden. Nieuwe banen worden op regelmatige basis geplaatst en worden getoond in volgorde van datum. Voor meer informatie over het plaatsen van een vacature, zie www.maritiemevacaturebank.nl.

Young IRO

Jonge professionals zijn de sleutel in de missie van IRO om bij te dragen aan een toekomstbestendige en duurzame industrie, daarom omarmen ze het initiatief van Young IRO: een platform waar de volgende generatie van onze industrie verbinding kan maken, leren, geïnspireerd raken en ideeën en nieuwe innovaties kan delen!

Lees meer