Laatste nieuws

 • Maritime Awards Gala sfeerfoto

  12-07-2024 Leden nieuws

  Genomineerden Maritime Awards Gala 2024 zijn bekend

  Met ook deze keer veel aan elkaar gewaagde inzendingen, belooft het op maandag 6 november een spannende avond te worden. Tijdens het Maritime Awards Gala ontmoeten honderden maritieme professionals elkaar om samen met de pers,…

 • IMG_8628

  11-07-2024 IRO Nieuws, Offshore wind

  Terugblik Global Offshore Wind

  Elk jaar is Global Offshore Wind een erg goede beurs en ook dit jaar werden de verwachtingen weer waargemaakt. Met 15 bedrijven op 72 m2 was het Nederlandse Paviljoen volledig gevuld. De reacties van…

Meer nieuws

Kalender

Overzicht

Ontmoet onze leden

De Nederlandse offshore energie toeleveranciers behoren tot de top 5 van de wereld. De IRO leden bestaan ​​uit een breed scala van zowel multinationals als MKB bedrijven. Ze vertegenwoordigen de volledige supply chain binnen de Offshore Energie industrie met activiteiten op het gebied van: Engineering & Consultancy, Bouw & Fabricage, Plant & Equipment supply, Contracting & Installatie, Exploratie & Productie en Personeel & HSE, zowel voor offshore hernieuwbare energiebronnen (wind-, mariene- en drijvende zonne-energie, geothermie, waterstof) en upstream olie- en gas.

 

Lidmaatschap

IRO, de Branchevereniging voor Nederlandse Toeleveranciers in de Offshore Energie Industrie, behartigt de belangen van haar aangesloten bedrijven en organisaties die in Nederland zijn gevestigd. Haar activiteiten omvatten het verlenen van ondersteuning op het gebied van vertegenwoordiging aan overheden en potentiële opdrachtgevers, het bevorderen van export, het ontwikkelen van nieuwe technologieën en het bieden van informatievoorzieningen.

Lees meer

Vacatures

De offshore energie industrie biedt uitstekende kansen voor een succesvolle carrière. Op deze pagina vindt u een lijst met vacatures bij IRO leden. Nieuwe banen worden op regelmatige basis geplaatst en worden getoond in volgorde van datum. Voor meer informatie over het plaatsen van een vacature, zie www.maritiemevacaturebank.nl.

Young IRO

Jonge professionals zijn de sleutel in de missie van IRO om bij te dragen aan een toekomstbestendige en duurzame industrie, daarom omarmen ze het initiatief van Young IRO: een platform waar de volgende generatie van onze industrie verbinding kan maken, leren, geïnspireerd raken en ideeën en nieuwe innovaties kan delen!

Lees meer