Trade mission Offshore Wind Energy United Kingdom, 6-8 June 2017

June 6 - 8 | Londen Trade missions


Sinds 2008 is het Verenigd Koninkrijk de wereldleider op het gebied van offshore windenergie en dit zal in de komende jaren één van de sterkst groeiende sectoren zijn die gepaard gaat met toenemende kansen voor Nederlandse leveranciers van producten en diensten op het gebied van offshore wind.

Om deze reden organiseert de Nederlands Britse Kamer van Koophandel (NBCC) in samenwerking met IRO en Holland Home of Wind Energy een handelsmissie naar het Verenigd Koninkrijk voor Nederlandse toeleveranciers aan de Offshore Windsector. De missie is een vervolg op eerdere succesvolle jaarlijkse handelsmissies naar het Verenigd Koninkrijk tussen 2011 en 2016.

Doel van de missie is om Nederlandse bedrijven via individuele en collectieve matchmaking in contact te brengen met de in het VK actieve energiebedrijven, projectontwikkelaars en aannemers, en dan in het bijzonder degenen die betrokken zijn bij offshore windparken.

Er is voor gekozen de missie te laten samenvallen met de toonaangevende windenergie-conferentie Offshore Wind Energy 2017 van RenewableUK en WindEurope, het grootste evenement in het VK op het gebied van offshore windenergie dat van 6 t/m 8 juni 2017 in Excel, Londen plaatsvindt. Een bezoek aan de vakbeurs die onderdeel is van Offshore Wind Energy 2017, waar leveranciers aan de offshore wind sector zich presenteren, maakt ook deel uit van het programma. Indien mogelijk zullen ook doelgroep bedrijven op locatie bezocht worden.

Voor meer informatie en aanmelding klik hier.