Onderzoeksproject naar zaken doen in Mexico

10-09-2020

Onderzoeksproject naar zaken doen in Mexico

Wilt u zaken doen in Mexico? Wilt u meer informatie over de lokale markten van deze groeiende economieën? Bent u op zoek naar een potentiële zakenpartner, benieuwd naar de activiteit van uw concurrenten of heeft u een ander vraagstuk betreffende dit kansrijke land? Dan kan het Research Project Maastricht u helpen.

Research Project Maastricht (RPM) is een non-profit onderzoeksproject gelieerd aan de Universiteit van Maastricht. Het verricht jaarlijks bedrijfsspecifiek onderzoek in sterk groeiende economieën.

Multidisciplinair onderzoeksteam
Het multidisciplinaire team bestaat uit 10 topstudenten in de eindfase van hun studie. De expertise van het team varieert van International Business tot Rechten en van Econometrie tot University College. Verder heeft het team ervaring in consultancy en beheerst, of leert, het de Spaanse taal.

In voorafgaande jaren voerde RPM onderzoek uit in opkomende economieën zoals Brazilië, China en India. Van januari tot april 2021 staat het team klaar om de mogelijkheden voor Nederlandse en Vlaamse bedrijven in Mexico te ontdekken, onderzoeken en evalueren.

Research Project Maastricht levert maatwerk, waarin het onderzoek afgesteld wordt op de vereisten van het bedrijf. Het project focust op het onderzoeken van zakelijke mogelijkheden voor bedrijven met internationale ambities en een mondiale oriëntatie, variërend van kleine en middelgrote bedrijven tot grote multinationals. In voorafgaande jaren heeft RPM verschillende typen onderzoek uitgevoerd zoals markt- en sectoranalyse, concurrentieanalyse, ontdekken van investeringsmogelijkheden, nieuwe distributiekanalen, en het vinden van nieuwe bedrijfspartners.

Wat wij u bieden
• Beschikking over een flexibel onderzoeksteam in Mexico
• Tijd- en kostenbesparing in:
– Het ontdekken van nieuwe kansen voor uw bedrijf
– Het overkomen van barrières bij het zakendoen in Mexico
• Relevante informatie over grote marktspelers in uw sector in Mexico
• Antwoorden op uw bedrijfsspecifieke vraagstukken

Wilt u de onderzoeksmogelijkheden voor uw bedrijf bespreken? Neem dan contact met ons op via contact@researchproject.nl, wij komen geheel vrijblijvend bij u langs.

Meer weten?
Neem een kijkje op onze website www.researchproject.nl of in onze brochure