Offshore Wind Handelsmissie naar Bremen

maart 6 - 7 | Bremen Handelsmissies

Op 5 en 6 maart 2019 vindt een handelsmissie naar Bremen (Duitsland) plaats met Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Tijdens deze missie zal offshore wind een prominente rol spelen.
De samenwerkende brancheverenigingen NWEA, HHWE, IRO en NMT nodigen u van harte uit om deel te nemen om zo de bilaterale betrekkingen tussen de Duitse en Nederlandse offshore windsector te verstevigen, met specifieke aandacht voor de mogelijkheden die de deelstaat Bremen op dit gebied te bieden heeft.
De missie omvat verschillende programmaonderdelen, zoals seminar(s) en/of workshop(s), bezoeken aan bedrijven, overheids- en kennisinstellingen, het Holland Trade Dinner en netwerkevenementen. Nadere informatie vindt u op de RVO website.

De handelsmissie loopt parallel aan het werkbezoek dat Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima aan Bremen en Bremerhaven brengen.
De Koning en de Koningin zijn aanwezig bij enkele programmaonderdelen van de missie.
Inhoudelijk zijn de brancheverenigingen nauw betrokken bij de invulling van het programma. Ook zullen wij ter plekke een belangrijke rol op ons nemen als vertegenwoordiging van de Nederlandse windsector.

Heeft u vragen, suggesties of aanbevelingen?

Laat het ons weten via Daniëlle Veldman:
E danielle.veldman@nwea.nl
M 06 54732961

Wij hopen op een mooie opkomst en succesvolle missie!
Export & Events Teams HHWE, IRO, NMT en NWEA