Terugblik Leden Ontmoeten Ledenbijeenkomst bij Gouda Holland i.s.m. TKF

14-04-2023 IRO news, Member news

Terugblik Leden Ontmoeten Ledenbijeenkomst bij Gouda Holland i.s.m. TKF

Dit keer was de Leden Ontmoeten Ledenbijeenkomst bij Gouda Holland i.s.m. TKF.
De hele setting vond plaats in het mooie nieuwe gebouw van Gouda Holland in Moordrecht, woensdagmiddag 12 april.

De bijeenkomst begon met een gezellige ontvangst middenin de bedrijfshal met een barista koffie TukTuk; hoe leuk is dit!

Opening & pitches:

Na de opening door Wim van Wijk (directeur Niedax) en IRO directeur Sander Vergroesen, kwamen de enthousiaste pitches van zowel nieuwe als bestaande IRO leden aan bod:
Aramex (Sibrand van der Veen) – EMHA (Theo de Kok) – Geomil Equipment (Ed Smit) – IMECA (Mattijs Faber) – Nsecure (Richard Mildenberg) – Royal Roos (Fulko Roos).

Carrousel:

Vervolgens konden de deelnemers in carrouselvorm twee presentaties bijwonen en een rondleiding door de bedrijfshal. Hier was de flexibele productie van kabeldraagsystemen te zien in allerlei uitvoeringen: van standaard producten tot custom-ontworpen hightech oplossingen, bijvoorbeeld voor in een offshore wind turbinepaal.

Het thema van deze middag was: SAMEN STERK in de energietransitie. Wat juist de samenwerking tussen de twee IRO leden Gouda Holland en TKF benadrukt.
Producten van TKF en Gouda Holland worden vaak in combinatie toegepast, omdat Gouda Holland een nette, veilige manier biedt om kabels te geleiden. Daarnaast gaf TKF een interessante presentatie over hun onderzeese kabels voor offshore windparken en de technieken die daarin worden toegepast, zoals een manier om te detecteren of een kabel verplaatst wordt of beschadigd is.

De gezellige en prima verzorgde netwerkborrel maakte het geheel helemaal af. De deelnemers ontvingen namens Niedax een mooie fles wijn bij het weggaan.

Wederom een geslaagde LOL bijeenkomst, met DANK aan de gastheren Gouda Holland en TKF!

Terugblik presentaties:

Fotogalerij:

Klik hier voor een impressie van dit geslaagde event.