50-jarig IRO Jubileum – alléén voor IRO en YOUNG IRO leden en genodigden

Fokker Terminal, Den Haag Ledenbijeenkomsten

Op donderdag 23 juni kunnen wij dan eindelijk ons 50-jarig jubileum met jullie vieren, LIVE in de Fokker Terminal in Den Haag!
We kijken ernaar uit om deze mijlpaal met jullie te vieren. Samen met Young IRO hebben we een mooi programma voor jullie samengesteld.

Hoe ziet het programma eruit?

Gestart als pionier in de wereld van oceanologie zitten we nu anno 2022 midden in een energietransitie. Onze leden leveren met hun innovatieve en duurzame oplossingen een waardevolle bijdrage aan de omwenteling die zo hard nodig is. Het jubileum bestaat uit een spetterend programma en heeft als thema ‘Embracing the energy transition’. We starten met een boeiend plenair gedeelte met IRO voorzitter Pieter van Oord, Sandor Gaastra (Directeur-generaal Klimaat en Energie, Ministerie EZK) en Harry Brekelmans (Projects and Technology Director Shell), waarin we inhoudelijk dieper ingaan op dit thema. Vervolgens kun je je tijdens de energieke subsessies laten inspireren door sprekers als Mark Tuitert (Olympisch schaatskampioen), Tom Touber (voormalig COO Volvo Ocean Race) en Ramon Vullings (Cross-industry innovation expert).
Na het middagprogramma volgt een meet & greet met IRO & Young IRO leden tijdens de borrel & walking dinner en reiken we de IRO Award of Excellence uit. De avond eindigen we met een swingend feest met de DamesDraaienDoor!

14.30 uur inloop
15.30 uur aanvang programma
19.30 uur walking dinner + feest
24.00 uur einde

Sprekers subsessies

Na het plenaire gedeelte starten de subsessies. Je kunt 2 sessies volgen, waarbij je kunt kiezen uit de volgende sprekers:

Mark Tuitert, Olympisch schaatskampioen
Mark Tuitert stond te boek als het grootste schaatstalent ter wereld. Alleen valpartijen, ziekte en persoonlijke worstelingen voorkwamen een glansrijke weg naar de top. Na het winnen van Olympisch goud in Vancouver en deelname aan de Spelen in Sochi in 2014 kwam er verandering. Mark besloot zijn talenten op een ander gebied te ontwikkelen. In zijn presentatie legt hij een duidelijke link tussen de topsport en het ondernemerschap. Hij licht thema’s uit over omgang met tegenslagen, persoonlijk leiderschap, stoïcijnse mindset, teamwork, onzekerheid en doelmatig werken. “Zonder strijd geen overwinning”.
Mede mogelijk gemaakt door Heerema Marine Contractors

Tom Touber, voormalig COO Volvo Ocean Race
Tom Touber is een echte (topsport) ondernemer. Hij heeft een achtergrond als ingenieur (scheepsbouw/bedrijfskunde) en diverse directiefuncties in het Nederlandse en Duitse bedrijfsleven. Na het vervullen van zijn droom om in 2006 de Volvo Ocean Race te winnen heeft Tom de combinatie topsport en bedrijfsleven verder opgepakt als ondernemer. Als adviseur, managementtrainer en coach begeleidt hij organisaties in zowel de productie- als de zakelijke dienstverleningssector met groei gerelateerde issues. Dit maakt Tom een inspirerende spreker, de onderwerpen die hierbij o.a. aan bod komen zijn: performance- en risico management, teamwork, doorbreken van vaste patronen en leiderschap. “Goede schippers staan allang al niet meer aan het roer”.
Mede mogelijk gemaakt door Van Oord

Ramon Vullings, Cross-industry innovation expert
Onze samenleving staat voor een aantal grote uitdagingen. Vele ervan zijn complex, ook wel ‘wicked problems’ genoemd. Om ze op te lossen is cross-over samenwerking tussen disciplines en sectoren nodig. Grenzen oversteken vanuit een zakelijk perspectief noemen we ‘cross-industry innovation’. Het vormgeven van deze samenwerkingen en daarbinnen het vinden van nieuwe oplossingen is een vak apart. Ramon Vullings spreekt als ideaDJ en cross-industry expert met verve over hoe je van best naar next practices kunt gaan in jouw situatie. “Het is goed om eens buiten je eigen bedrijf of branche te kijken hoe anderen het aanpakken. Wellicht heeft iemand al een prachtige oplossing bedacht voor één van jouw grootste business-uitdagingen waar je vervolgens zelf mee kunt innoveren”.
Mede mogelijk gemaakt door TWD

Waar is het feest?

Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag

We hebben gekozen voor de Fokker Terminal vanwege het duurzame karakter van deze locatie. Lees hier meer.

Dress code

Business casual met een feestelijke touch

Parkeren & reisinfo

Fokker Terminal beschikt over een groot parkeerterrein met voldoende parkeerplaatsen. De locatie is daarnaast ook goed te bereiken met openbaar vervoer. Meer info vind je hier.

Aanmelden

Aanmelden kan vóór 9 juni via onderstaand formulier. Ieder lid mag 2 personen kosteloos aanmelden. De eerste 100 Young IRO leden zijn gratis. Voor iedere extra persoon wordt €100 in rekening gebracht (middels een factuur achteraf). Dit bedrag geeft toegang voor de hele dag, ongeacht aanwezigheidsduur. Deze uitnodiging is in veel gevallen naar meer mensen binnen uw bedrijf gestuurd. De verantwoordelijkheid voor het aantal aanmeldingen per lid bedrijf ligt bij het lid zelf en moet intern afgestemd worden. First come, first serve!

Let op: óók als je je voor het (geannuleerde) jubileumfeest op 26 november 2021 had aangemeld, vragen wij je opnieuw aan te melden!

No-show: zonder afmelding zijn wij helaas genoodzaakt om de kosten door te berekenen. Afmelden kan tot uiterlijk 15 juni via events@iro.nl.

Beeldmateriaal

Tijdens de meeste van onze evenementen worden foto’s gemaakt. Als je deelneemt aan dit evenement, kan het zijn dat je in beeld komt.
Door deel te nemen aan dit event geef je toestemming voor het gebruik van dit beeldmateriaal.

Please note: the official language during the event shall be Dutch.

Vragen?

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie nog een vraag, dan kun je ons bereiken via events@iro.nl.

We kijken ernaar uit om deze mijlpaal samen met jullie te vieren!

Let’s celebrate the future!

 

  • Aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Google calendar Outlook/iCal